Τα πριν και τα πέριξ της αναπτυξιακής ημερίδας της Ν.Δ.

Τα πριν και τα πέριξ του αναπτυξιακού συνεδρίου της Ν.Δ.

Συνωστισμό  ντόπιων και κεντρικών κομματικών στελεχών- είχαμε σήμερα το απόγευμα στο Διοικητήριο της Λευκάδας, όπου γίνονταν η ημερίδα της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο “ΙΟΝΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” και αφορούσε τις προοπτικές ανάπτυξης της Λευκάδας.

Τα πριν και τα πέριξ του αναπτυξιακού συνεδρίου της Ν.Δ.

Κατ΄αρχήν να πούμε πως ήταν όλα τα ντόπια στελέχη εκεί, πλην απειροελαχίστων εξαιρέσεων. Μαζί με τα ενεργά στελέχη είδαμε να επανέρχονται και πρώην στελέχη που είχαν αποστασιοποιηθεί, ακόμα και κάποιους που συμμετείχαν σε αντάρτικα ψηφοδέλτια, τα (αρκετά) τελευταία χρόνια. Φαίνεται πως η προοπτική της εξουσίας είναι τόσο ισχυρό δέλεαρ, που παραμερίζει πικρίες και περασμένες απογοητεύσεις…

Τούτων δοθέντων λοιπόν, συν το γεγονός πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται δυο μόλις μέρες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, ενώ υπάρχει και έντονη παρασκηνιακή κινητικότητα και ζυμώσεις ενδιαφερομένων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αντιλαμβάνεται κανείς πως έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον τα στιγμιότυμα και τα πηγαδάκια των παρευρισκομένων πριν και πέριξ της εκδήλωσης.

Απολαύστε τους λοιπόν στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί  -και γιατί όχι;- βγάλτε και τα δικά σας συμπεράσματα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *