Ο Γιώργος Μπουρδάρας υποψήφιος πρόεδρος ΝΟΔΕ

Ο Γιώργος Μπουρδάρας υποψήφιος για πρόεδρος ΝΟΔΕ

Μετά τον μέχρι τώρα πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Λευκάδας Βαγγέλη Κατωπόδη κι ο Γιώργος Μπουρδάρας δημοσιοποίησε χθες την υποψηφιότητά του για πρόεδρος ΝΟΔΕ Λευκάδας. Σύμφωνα δε με τις δικές μας πληροφορίες, αναμένεται τουλάχιστον μια ακόμη υποψηφιότητα -και ενδεχομένως δυο- να προστεθούν στο πάνελ, μέχρι να λήξει η σχετική προθεσμία!

*****

Η ανακοίνωση του κ. Μπουρδάρα έχει ως εξής:

Φίλες και φίλοι, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λευκάδας (ΝΟΔΕ). Στόχος μου είναι μία οργάνωση που θα διαφυλάξει την ενότητα και τη συνεργασία όλων των Νεοδημοκρατών. Με πράξεις και όχι με λόγια από όλους μας θα οδηγήσουμε το κόμμα στις επόμενες εθνικές εκλογές που θα αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων.

Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου οδηγεί τη χώρα στην πλήρη, κοινωνικό-οικονομική εξαθλίωση. Αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να συνεχιστεί. Η Ελλάδα μας οφείλει να ξεπεράσει το σκόπελο της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και να την τοποθετήσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως της αρμόζει.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Μπουρδάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *