Συνάντηση Επιμελητηρίου με επαγγελματίες φωτογράφους

Συνάντηση Επιμελητηρίου με επαγγελματίες φωτογράφους

«Συνάντηση Επιμελητηρίου Λευκάδας με αντιπροσώπους επαγγελματιών φωτογράφων  του νησιού  μας»

 Την Δευτέρα το πρωί  26/02/18, αντιπρόσωποι επαγγελματιών φωτογράφων του Νομού Λευκάδας συναντήθηκαν με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Μπουρδάρα στα γραφεία του φορέα, στα πλαίσια της στάσης εργασίας που είχε δρομολογήσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων από τις 11.00 το πρωί.

Συγκεκριμένα οι  φωτογράφοι -μέλη μας αντιδρούν στις αλλαγές που επιχειρούνται στην έκδοση νέων ταυτοτήτων. Ενόψει της αλλαγής των ταυτοτήτων η Κυβέρνηση προσανατολίζεται στην έκδοση των φωτογραφιών εντός των αστυνομικών τμημάτων που θα διαθέτουν ειδικά μηχανήματα.

Αναμφίβολα, μια τέτοια ενέργεια θα στερήσει από τον κλάδο των φωτογράφων ένα σημαντικό τμήμα της δραστηριότητας τους με τζίρο της τάξεως του 80% και θα οδηγήσει μεγάλος μέρος των φωτογραφείων σε «λουκέτο» και σε μεγάλη απώλεια θέσεων εργασίας.

Ο φορέας στέκεται στο πλευρό των φωτογράφων και  δεσμεύεται ότι θα προβεί στις  απαραίτητες  ενέργειες για την επανεξέταση του θέματος , αφού τα «λουκέτα» στις επιχειρήσεις και η μείωση των θέσεων εργασίας θα αποτελέσουν τεράστιο οικονομικό πλήγμα για την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας.

 

Για το Δ.Σ.

 

  Ο Α’ Αντιπρόεδρος

 

    Μπουρδάρας Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *