Συνάντηση Πνευματικού Κέντρου και Καρναβαλιστών

Συνάντηση Πνευματικού Κέντρου και Καρναβαλιστών

Λευκάδα 28/2/2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στον απόηχο του πολύ επιτυχημένου Λευκαδίτικου Καρναβαλιού Φαρομανητά 2018 ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής και ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Σπύρος Αρβανίτης οργάνωσαν συνάντηση με το νεοσύστατο Σύλλογο Καρναβαλιστών την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου , στο Πνευματικό Κέντρο.

Στη συζήτηση που διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα ο Δήμαρχος , αφού ευχαρίστησε όλες τις καρναβαλικές ομάδες για τη συμμετοχή τους και τη θαυμάσια δουλειά που παρουσίασαν,  αναφέρθηκε στα στοιχεία που συντέλεσαν στη φετινή άρτια διοργάνωση του Λευκαδίτικου Καρναβαλιού (ηχητική και φωτιστική κάλυψη, εικόνα κεντρικής πλατείας, οριοθέτηση της κεντρικής αγοράς με σκοινιά κλπ) από την πλευρά του Πνευματικού Κέντρου.

Ιδιαίτερα τονίστηκε το στοιχείο της πανελλαδικής προβολής του Καρναβαλιού μέσω της ΕΡΤ (με τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ) και της εφημερίδας το ‘Εθνος της Κυριακής ( φύλλα 4ης και 11ης Φεβρουαρίου), που είχε σαν αποτέλεσμα την προσέλκυση μεγάλου αριθμού οργανωμένων επισκεπτών.

Στο δεύτερο μέρος της συζήτησης ο Δήμαρχος και ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου,  Σπύρος Αρβανίτης κάλεσαν τους Καρναβαλιστές να επεξεργαστούν νέες προτάσεις και να καταθέσουν τις ιδέες τους στο Πνευματικό Κέντρο για το επόμενο Καρναβάλι με στόχο την  περαιτέρω βελτίωσή του.

Οι Καρναβαλιστές από την πλευρά τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο και υποσχέθηκαν για φρέσκιες ιδέες και  πρωτότυπες καρναβαλικές δράσεις.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *