Είναι εντός χρονοδιαγράμματος οι υποδομές του νέου νοσοκομείου;

Είναι εντός χρονοδιαγράμματος οι υποδομές του νέου νοσοκομείου;

Πήραμε από τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ την ανακοίνωση που δημοσιεύουμε στην συνέχεια:

 *******

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                                                                                                                         

 Λευκάδα 26-1-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Σήμερα 26/1/2018 ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βησσαρίων Μίχα, τον Διευθυντή Διοικητικού Προσωπικού του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Περδικάρη τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αθανάσιο Περδικάρη, Κωνσταντίνο Σέρβο, Γεώργιο Φίλιππα και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κ. Σπυρίδωνα Πολίτη επισκέφτηκαν:

  1. Τις κτηριακές εγκαταστάσεις του νέου Νοσοκομείου.
  2. Τα υπό κατασκευή, από τον Δήμο, νέα οδικά δίκτυα που οδηγούν στο νέο Νοσοκομείο.

Οι υπεύθυνοι των έργων ενημέρωσαν για τις εργασίες και το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης των έργων.

Θυμίζουμε ότι στην ευρύτερη περιοχή των εγκαταστάσεων του νέου Νοσοκομείου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα, προϋπολογισμού 1.306.000 €, που αφορούν στην κατασκευή οδών πρόσβασης, πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης ομβρίων υδάτων και αποχέτευσης λυμάτων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε και με το υπάρχον χρονοδιάγραμμα, η εγκατάσταση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου στα νέα κτήρια προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

*****

Ο Σχολιαστής σχολιάζει σχετικά: Μπορεί ο Δήμος να κοκορεύεται και να διατείνεται ότι είναι εντός χρονοδιαγράμματος οι εργασίες κατασκευής υποδομών του Νέου Νοσοκομείου, δεν μας διευκρινίζει όμως τίνος ακριβώς χρονοδιαγράμματος εννοεί! Προφανώς εννοεί του χρονοδιαγράμματος που έφτιαξαν οι ίδιοι…

Γιατί εκείνο που εμείς γνωρίζουμε είναι πως όχι μόνο έχουν καθυστερήσει να κατασκευάσουν τις υποδομές που τους αναλογούσαν, αλλά αυτό είναι και η βασική αιτία που το Νοσοκομείο ακόμα δεν έχει μεταφερθεί στο νέο κτήριο!

Δεν ξέρουμε αν η καθυστέρηση οφείλεται σε απλή αδράνεια ή σε ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής. Εκείνο που μετά βεβαιότητας ξέρουμε,  είναι πως αυτή η Αρχή είναι στην εξουσία και διαχειρίζεται τα θέματα της δύσμοιρης Λευκάδας τα τελευταία τριάμισι χρόνια. Και είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως τα έργα υποδομής (που εξ αρχής τους αναλογούσαν) δεν θα έχουν τελειώσει κι η μεταφορά του Νοσοκομείου στο νέο δεν θα έχει γίνει, ούτε όταν θα γιορτάζουν τα τέταρτα γενέθλιά τους στην εξουσία.  Αυτή είναι η ζοφερή πραγματικότητα κι αυτό δεν αλλάζει όσα φιλάρεσκα δελτία τύπου και να εκδώσουν…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *