Δωρεάν ταχύρρυθμη εκμάθηση Κινεζικής γλώσσας

Δωρεάν ταχύρρυθμη εκμάθηση Κινεζικής γλώσσας

Θερινό Σχολείο “Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού” με δωρεάν ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας σε συνεργασία με το Central China Normal University, την Maritime Silk Road Society, την China Academy of Culture και την Euroterra Capital, διοργανώνει ένα  δ ω ρ ε ά ν  ταχύρρυθμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της κινέζικης γλώσσας.

Το πρόγραμμα με τον τίτλο Θερινό Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού είναι διάρκειας τεσσάρων (4) εβδομάδων και θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 30 Ιουλίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας (Σικελιανού 1, Λευκάδα 31100).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε έφηβους (15-18 ετών) και σε ενήλικες, χωρίς προηγούμενη γνώση της κινεζικής γλώσσας (αλλά με καλή γνώση της αγγλικής) οι οποίοι επιθυμούν να διδαχθούν βασικά κινέζικα που θα τους δώσουν την ικανότητα να κατανοούν τυπικές συζητήσεις της καθημερινής ζωής. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 12.30  για το τμήμα των εφήβων και 18.30 με 21.00 για το τμήμα των ενηλίκων.

Η Καθηγήτρια του Central China Normal University, Hongyyong Wang, επικεφαλής του Προγράμματος Κινεζικών Σπουδών στο Εξωτερικό έχει αναλάβει τη διεξαγωγή των μαθημάτων.

Το Θερινό Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού, εκτός από το πρόγραμμα εκμάθησης της κινεζικής γλώσσας, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες άλλα και στο ευρύ κοινό, μαθήματα κινεζικής καλλιγραφίας, συνεδρίες Tai Chi Chuan, ομιλίες και διαλέξεις. Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα δανεισμού βιβλίων κινεζικού πολιτισμού από τη βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου

Το Πνευματικό Κέντρο στοχεύει πάντα στην κάλυψη των μαθησιακών αναγκών που προκύπτουν στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον με τρόπο προσιτό για όλους και εκπληρώνει τις προσδοκίες των ενδιαφερομένων.

Διαδικασία εγγραφής στα μαθήματα Κινεζικής γλώσσας

Προκειμένου να παρακολουθήσετε κάποιο από τα δυο τμήματα κινεζικής γλώσσας θα πρέπει να προχωρήσετε σε εγγραφή συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής και αποστέλλοντάς την: ηλεκτρονικά στο lefkasf@otenet.gr, με φάξ στο 26450-26715 ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Πνευματικό Κέντρο Δήμου Λευκάδας Σικελιανού 1 Λευκάδα 31100 (με την ένδειξη: Θερινό Σχολείο Θαλάσσιος Δρόμος του Μεταξιού)

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες ή προσωπική συνάντηση, επικοινωνήστε με το Πνευματικό Κέντρο στο τηλέφωνο 26450-26635 (Υπεύθυνη: Ιωάννα Φίλιππα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *