Αποστρατεύεται ο “περιφερειάρχης” Γεώργιος Τσιρογιάννης

Αποστρατεύεται ο «περιφερειάρχης» Γεώργιος Τσιρογιάννης

Το μήνυμα του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων

ΕΝΝΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Κρίθηκαν οι Υποστράτηγοι – Δείτε στο Policenet.gr ποιοι αποστρατεύονται – Προάγεται ο Αποστολόπουλος

Με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα την 23 Ιανουαρίου 2018, μετά από πρόταση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών :

Α. Προάγεται, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 29 παρ.1 περίπτ. γ’ εδάφιο πέμπτο, 38 παρ.1 και 40 παρ.1 του π.δ.24/1997, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στο βαθμό του Αντιστρατήγου Αστυνομίας, για πλήρωση κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, ο Υποστράτηγος Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας Α π ο σ τ ο λ ό π ο υ λ ο ς Ανδρέας του Νικολάου (ΑΓμΣ. 234123).

Β. Προάγονται, ενόψει αυτεπάγγελτης αποστρατείας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 29 παρ.1 περίπτ. γ’ εδάφιο τρίτο και 43 παρ.1 περίπτ. β’ του π.δ.24/1997, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων, οι κατωτέρω Υποστράτηγοι Γενικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας :

 

1.236857ΚωτσάκηςΓεώργιοςτουΓρηγορίου
2.231922ΑσημακόπουλοςΑλκιβιάδηςτουΓεωργίου
3.233233ΚοτσιάφτηςΔημήτριοςτουΧρήστου
4.236984ΠανούσηςΣωτήριοςτουΙωάννη
5.236618ΒαλατσόςΒλάσιοςτουΒασιλείου
6.237136ΤσιρογιάννηςΓεώργιοςτουΙωάννη
7.236917ΜητρόπουλοςΑδαμάντιοςτουΔημητρίου
8.237118ΤριγώνηςΔημήτριοςτουΜαυροδή
9.236651ΓεωργακόπουλοςΝικόλαοςτουΑνδρέα

Οι Αξιωματικοί αυτοί θα αποστρατευθούν μετά τριάντα (30) ημέρες, από την προαγωγή τους αυτή, με άλλο προεδρικό διάταγμα.

– Αριθμός Βεβαιώσεως Δ/νσης Ελέγχου, Εκκαθάρισης και Πληρωμής Δαπανών/ Γ.Δ.Ο.Ε.Σ./ Υπουργείο Εσωτερικών : 1738 / 23-1-2018.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΣΚΑΣ

*****

ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΛ.ΑΣ. 2018
Το μήνυμα του απερχόμενου Γεν. Περιφ. Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων

«Μετά από τρία χρόνια στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων, έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος, που αποτελείται από τα πλέον αξιόλογα επαγγελματικά και προσωπικά μου χρόνια.

Στα Ιόνια Νησιά γνώρισα, ικανούς και έντιμους συναδέλφους και μοιράστηκα μαζί τους επιτυχίες αλλά και δύσκολες στιγμές, έχοντας όμως ως σταθερά στον προσανατολισμό μας, το όραμα της ανθρωποκεντρικής αστυνομίας, χρήσιμης στην κοινωνία και στους πολίτες.

Στο τελευταίο μου υπηρεσιακό σταθμό αλλά και στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας που υπηρέτησα επί σειρά ετών, είχα το προνόμιο να ηγηθώ  αφοσιωμένων στη δουλειά τους συναδέλφων, που σπάνια συναντάς στην επαγγελματική σου ζωή και να διαμορφώσω μαζί τους μια ενιαία αντίληψη και φιλοσοφία για το πώς δημιουργείς σταθερούς κοινωνικούς δεσμούς.

θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στην εποικοδομητική συνεργασία που αναπτύξαμε με τους εκπροσώπους της πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των υπολοίπων σωμάτων ασφαλείας, τοπικών φορέων και συλλόγων καθώς και των ΜΜΕ, ανταποκρινόμενοι επάξια στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Σας ευχαριστώ όλους θερμά  για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας, καθώς και για τη μακρόχρονη συνεργασία μας.

Εύχομαι η Ελληνική Αστυνομία να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα σταθερότητας της κοινωνίας μας».

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος
Αντιστράτηγος ε.ο.θ

*****

Σημείωμα Σύνταξης: Ο Αντιστράτηγος ε.ο.θ. Γεώργιος Τσιρογιάννης, ένας φίλος και  για χρόνια κάτοικος της Λευκάδας, άφησε ανεξίτηλο το θετικό αποτύπωμά του τόσο στην Λευκάδα, την Αστυνομική Διεύθυνση της οποίας διηύθυνε για χρόνια όσο και στην αστυνομική ηγεσία της ΠΙΝ, όπου εξαιτίας της πολύ επιτυχημένης διοίκησής του έμεινε επί τρία ολόκληρα χρόνια. Τον ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά του και ελπίζουμε πως πλέον θα  είναι ξανά ανάμεσά μας… 

Πηγή: Policenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *