Συγκάλεσαν συνέλευση χωρίς (να ρωτήσουν) τον “ξενοδόχο”!

Συγκάλεσαν συνέλευση χωρίς να ρωτήσουν τον «ξενοδόχο»!

…Και όπως ήταν φυσικό βρήκαν την πόρτα στον τοίχο και τελικά θα την επαναλάβουν σε άλλο χώρο!

*****

Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας (μετά τις αναφορές και τα εξώδικα) συγκάλεσε το μειοψηφικό (από δυο άτομα) “προεδρείο” του Ι.Σ.Λ. για νωρίτερα σήμερα το απόγευμα σε τραπεζαρία του Νοσοκομείου Λευκάδας. Μόνο που προσκάλεσαν χωρίς τον “ξενοδόχο” που στην προκειμένη περίπτωση ήταν η διοίκηση του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να βρουν την πόρτα του χώρου κλειστή και τα …κλειδιά παρμένα, που λέει και το άσμα!

Για την ακρίβεια δεν ήταν και τόσο έκπληξη αυτό, αφού ο διοικητής του Νοσοκομείου τους είχε ενημερώσει προ ημερών και μάλιστα εγγράφως πως η τραπεζαρία δεν διατίθεται για τέτοιο σκοπό για λόγους υγιεινής…

Πάντως ούτως ή άλλως συνέλευση δεν θα γίνονταν απόψε, αφού οι γιατροί που προσήλθαν δεν ξεπερνούσαν ούτε το 10% του αριθμού των μελών (επί συνόλου περίπου 140), αντί του 50% + 1 που απαιτούνταν για να υπάρχει απαρτία. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την προσεχή Δευτέρα  (22-1-18) στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου (αν βέβαια ληφθεί η σχετική άδεια φιλοξενείας….)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.