Επισκέψεις βουλευτή σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο

Επισκέψεις βουλευτή σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο

Σειρά επισκέψεων στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική και στο Λιμεναρχείο πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, με την ευκαιρία του νέου έτους.

Ο βουλευτής αντάλλαξε ευχές με τον Αστυνομικό Διευθυντή, κ. Κορομηλά Δημήτριο, τον Υποδιευθυντή, κ. Σιώζο Χριστοφάνη, τον Διοικητή του Τμήματος Λευκάδας, κ. Κατωπόδη Επαμεινώντα, τον Διοικητή Ασφαλείας, κ. Γιαννάκο Ευάγγελο, τον Υποδιοικητή Τροχαίας, κ. Καραμπά Αλέξανδρο και στελέχη του Σώματος και ενημερώθηκε εκτενώς για τα θέματα δημοσίας τάξης και ασφάλειας της Λευκάδας και του Μεγανησίου και τις ενέργειες όλων των τμημάτων που έχουν ως αποτέλεσμα την χαμηλή παραβατικότητα στο νομό.

Επισκέψεις βουλευτή σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, αναπτύχθηκε το πρόβλημα των κτηριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζεται η Διεύθυνση και που δεν βοηθά στην εξυπηρέτηση πολιτών και επισκεπτών του Νησιού για το οποίο ο βουλευτής έχει ενημερώσει εγγράφως τον Αρχηγό του Σώματος και έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου, τον υπαρχηγό του Σώματος και υψηλόβαθμα στελέχη του Αρχηγείου, ενώ έχει καταθέσει σχετικές ερωτήσεις και αναφορές στον αρμόδιο υπουργό. Μάλιστα κατέληξαν ότι για το θέμα θα είναι σε συνεχή επικοινωνία, προκειμένου να εξαντληθούν όλες  προσπάθειες για την επίλυσή του.

Από τη μεριά του ο κ. Καββαδάς εξήρε τη συμβολή όλων των τμημάτων της Διεύθυνσης στην εύρυθμη λειτουργία του νομού  ενώ δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει την ετοιμότητα των στελεχών της Αστυνομίας όλο το χρόνο, που αποτελούν εγγύηση για τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και την προστασία των πολιτών της Λευκάδας, καταλήγοντας ότι είναι χρέος του να βοηθήσει στην επίλυση των όποιων προβλημάτων, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτοι το έργο τους.

Επισκέψεις βουλευτή σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο

Επισκέψεις βουλευτή σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο

Ακολούθως, ο κ. Καββαδάς επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα Λευκάδας όπου αντάλλαξε ευχές με τον Υποδιοικητή, κ. Χαλκιά Νικόλαο και στελέχη του Σώματος. Στη συνάντηση κυριάρχησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες Λευκάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά στον βουλευτή το γεγονός ότι, λόγω μη έγκρισης κονδυλίων, η συντήρηση  των πυροσβεστικών οχημάτων πραγματοποιείται από χορηγίες ιδιωτών, οι οποίες ωστόσο δεν λύνουν το πρόβλημα, ενώ σημαντικές είναι οι ελλείψεις και στον αναγκαίο ρουχισμό-εξοπλισμό (κράνη, μπότες, γάντια). Ο κ. Καββαδάς κατανόησε τα προβλήματα και μετέφερε στα στελέχη της Πυροσβεστικής ότι είναι στη διάθεσή τους για την αντιμετώπισή τους, ενώ τους συνεχάρη για την προσφορά τους καθώς, υπό αντίξοες συνθήκες και παρά τις ελλείψεις, φροντίζουν έγκαιρα για την προστασία και την ασφάλεια του κόσμου και του φυσικού περιβάλλοντος.

Επισκέψεις βουλευτή σε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμεναρχείο

Στο Λιμεναρχείο ο κ. Καββαδάς είχε συνάντηση με τον Λιμενάρχη κ. Βρίζα Αθανάσιο και με στελέχη του Σώματος, όπου αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος και συζήτησαν θέματα που απασχολούν το Λιμενικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.