Αποφάσεις των 33ης και 34ης συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου

Αποφάσεις των 33ης και 34ης συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην τακτική συνεδρίαση της 19ης  Δεκεμβρίου 2017 συζήτησε και μεταξύ άλλων αποφάσισε:

  • Την υποβολή αιτήματος προς τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του Υπουργείου Οικονομικών για τη δωρεάν παραχώρηση κατά κυριότητας και άνευ ανταλλάγματος των οικοδομικών τετραγώνων Ο.Τ.302 και Ο.Τ.305ΚΦ στην περιοχή Βαρδανίων Σχεδίου Πόλεως Λευκάδας, με σκοπό τη δρομολόγηση των διαδικασιών για τη στέγαση Τμήματος Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου .

 

  • Τη σύνταξη Μελέτης Γεωλογικής Καταλληλότητας, για την οριοθέτηση του παλαιού οικισμού Καρυωτών.
  • Την έγκριση του προϋπολογισμού της κοινωφελούς επιχείρησης Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ. και του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικού έτους 2018.

 

  • Την έγκριση τροποποίησης μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΗΣΩΝ ΚΑΛΑΜΟΥ-ΚΑΣΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΓΩΓΟ», προϋπολογισμού 362.000,00 € χωρίς ΦΠΑ.

 

  • Την έγκριση διενέργειας προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου Λευκάδας, της Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ. και των Σχολικών Επιτροπών για το έτος 2018, με την διαδικασία του ανοικτού διαγωνισμού με χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.»

 

  • Την έγκριση και διάθεση πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017 σχετικά με συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων και θέματα τουριστικής προβολής.

 

  • Την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης της πράξης «Διαμόρφωση Πνευματικού Κέντρου Δ.Ε. Σφακιωτών» προϋπολογισμού 431.002,00€, σύμφωνα με την αριθ. 5838/740/Α3/13-11-2017 πρόσκληση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

 

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, σε ειδική συνεδρίαση την 19η  Δεκεμβρίου 2017 συζήτησε και αποφάσισε:

  • Την ψήφιση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Λευκάδας για το οικονομικό έτος 2018.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

20/10/2017

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *