Δήμος Λευκάδας: Ενημερωτικό Δελτίο

Δήμος Λευκάδας: Ενημερωτικό Δελτίο

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Επίσκεψη Δημάρχου σε ΚΗΦΗ, Παιδικό Σταθμό και Νηπιαγωγείο Καρυάς.

 

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο στην Καρυά επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 18 Δεκέμβρη ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Στάθης Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ Θανάσης Περδικάρης, συνοδευόμενοι από τον Τοπικό Σύμβουλο Λευτέρη Κατωπόδη.

Στο ΚΗΦΗ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΔΕΠΟΚΑΛ, συζήτησαν με τους εξυπηρετούμενους και τους εργαζόμενους στο ΚΗΦΗ, αντάλλαξαν ευχές και προσέ-φεραν δώρα, στα πλαίσια της καθιερωμένης χριστουγεννιάτικης γιορτής της δομής.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της ΔΕΠΟΚΑΛ για την πορεία και την υλοποίηση των δράσεων ενίσχυσης της Δομής και τις εργασίες που πραγματοποιούνται (τοποθέτηση νέων κλιματιστικών, δημιουργία WC-AMEA, διαρρυθμίσεις χώρων, ευπρεπισμός, κλπ) προκειμένου αφενός να βελτιωθούν οι συνθήκες φιλοξενίας και αφετέρου να εναρμονισθεί ο χώρος με τις απαιτήσεις του Προγράμματος. Βάσει αυτού στο ΚΗΦΗ Καρυάς εκτός των τεσσάρων (4) εργαζομένων σήμερα, προβλέπεται να απασχοληθούν επιπλέον, ένας (1) οδηγός, ένας (1) φυσιοθεραπευτής και ένας (1) ιατρός παθολόγος.

Το ΚΗΦΗ υπάγεται στη ΔΕΠΟΚΑΛ και χρηματοδοτείται στα πλαίσια του Ν. 4320 /2015 «Ρυθμίσεις λήψης άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης»που κατέθεσε η Κυβέρνηση, στα πλαίσια του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020 για την καταπολέμηση της φτώχειας,  την κοινωνική ένταξη και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο Καρυάς όπου συζήτησε και αντάλλαξε ευχές με τους εργαζόμενους και τους μικρούς μαθητές.

Από το Δήμο Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.