Κούλουμα στην Καρυά

Α. Μπορεί ο βροχερός και κρύος καιρός να ακύρωσε τα υπαίθρια κούλουμα που είχαν προγραμματιστεί για τους Σκάρους, ουδόλως όμως επηρέασαν την αντίστοιχη εκδήλωση της Καρυάς. Διαθέτοντας λοιπόν οι Καρσάνοι την αίθουσα του Δημαρχείου και σε πρωταγωνιστικό ρόλο έναν ζωντανό κι αεικίνητο «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» που διαχρονικά συμμετέχει ενεργά σ’ αυτή την εκδήλωση, γιόρτασαν με τον παραδοσιακό τρόπο τα κούλουμα, φιλοξενώντας κι έναν σημαντικό αριθμό επισκεπτών.
Β. Φωτο 3180101 και 3180100: Πρόθυμα, νοικοκυρεμένα και με καθαριότητα «χειρουργείου», τα παιδιά του «Απόλλωνα» κερνάνε τους επισκέπτες το νηστίσιμο μενού της ημέρας.
Γ.το Δημαρχιακό ατόπημα: ( Ένα κενό πλαίσιο φωτογραφίας) με την λεζάντα:  Κοντεύει να συμπληρώσει την δεύτερη θητεία του σαν αιρετός άρχοντας ο Δήμαρχος κι ακόμη δεν κατάλαβε, όπως φαίνεται, ότι η εμφάνισή του σαν θεσμικού σε δημόσια εκδήλωση που γίνεται σε δημόσιο (ή δημοτικό) κατάστημα και μάλιστα με χρήματα ή προσφορές των δημοτών, καθόλου δεν αποτελεί ιδιωτική του υπόθεση, ώστε να εξανίσταται κραυγάζων και να διαμαρτύρεται άκομψα,  όταν τα (έστω και μη αρεστά του) Μ.Μ.Ε. τον φωτογραφίζουν…
Εκτός κι αν ο αιρετός πανικοβλήθηκε γιατί ήθελε  να κρύψει το ανεπίτρεπτο,  δηλαδή πως σε μια δημοτική-λαϊκή εκδήλωση, αυτός και η παρέα του (αντιδήμαρχοι Σκιαδά, Ρόκκος, Σούνδιας και ο εντεταλμένος Καρτάνος, οι περισσότεροι εξ αυτών μετά συζύγων, συγγενών και φίλων) σερβίρονταν σαν μπέηδες σε ρεζερβέ τραπέζι και με αφθονία εδεσμάτων, σε αντίθεση με τους δημότες και τους επισκέπτες τους, που σερβίρονταν μόνοι τους και με τα νηστίσιμα στα χέρια, γυρόφερναν ψάχνοντας απεγνωσμένα κάποια ελεύθερη καρέκλα για να καθίσουν!
Εμείς σεβόμενοι τους αναγνώστες μας στο πρόσωπο των οποίων ουσιαστικά έγινε η παραπάνω προσβολή, δεν θα δημοσιεύσουμε ούτε την φωτογραφία με τις δημαρχιακές κραυγές, ούτε αυτή με το κατ’ εξαίρεση σερβίρισμα στο πλουσιοπάροχο τραπέζι των υμετέρων…
Δημοσιοποιούμε όμως το γεγονός, γιατί θεωρούμε πως οι πολίτες πρέπει να το γνωρίζουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *