Σύλλογοι του Νυδριού ευχαριστούν το Επιμελητήριο

Σύλλογοι του Νυδριού ευχαριστούν το Επιμελητήριο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΥΔΡΙΟΥ

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελλομένου και ο Σύλλογος για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Νυδριού ¨Βίλχεμ Νταιρπφελντ¨ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο Επιμελητήριο Λευκάδος για την μεγάλη συμβολή του στο θέμα της καθαριότητας.

Συγκεκριμένα:

Την αγορά και την τοποθέτηση ξύλινων κάδων καθώς και η καθαριότητα στον χώρο του λιμανιού (ακτή Α. Ωνάση) και σε όλο το μήκος του πεζόδρομου.

Η καθαριότητα των χώρων αυτών υπήρξε υποδειγματική. Η εικόνα του πολιτισμού και της ομορφιάς του χώρου έκανε μεγάλη αίσθηση τόσο στους κατοίκους όσο και στους πολυάριθμους επισκέπτες μας.

Με δεδομένο τα αυξανόμενα προβλήματα που δημιούργησε η μεγάλη προσέλευση των τουριστών στο χωριό μας ήταν ένας άθλος η τήρηση των κανόνων της καθαριότητας.

Σύλλογοι του Νυδριού ευχαριστούν το Επιμελητήριο

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια έπαιξε η άψογη συνεργασία των κυρίων Στάθη Βλάχου (αντιδ/χου καθαριότητας) και Ανδρέα Γεωργακόπουλου με τους συλλόγους μας και βέβαια η παρουσία των υπόγειων κάδων. Ευχαριστούμε επίσης την κυρία Μαυρέτα (υπάλληλο καθαριότητας), που υπήρξε πραγματικός ήρωας αυτού του κατορθώματος.

Ευχόμαστε και πιστεύουμε αυτή η ενέργεια να συνεχιστεί και την επόμενη τουριστική χρονιά στο ίδιο πνεύμα συνεννόησης κι αλληλοεκτίμησης.

Με εκτίμηση

  Εμπορικός Σύλλογος Ελλομένου

Σύλλογος για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον Νυδριού ¨Βίλχεμ Νταιρπφελντ¨

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *