Το οξύμωρο: Ασχολούμαι με τα κοινά!

Το οξύμωρο: Ασχολούμαι με τα κοινά!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ   -ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ..

 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος κράτησε αρκετό καιρό τώρα στάση αναμονής και επιφύλαξης σχετικά με τις παραιτήσεις -αναλήψεις στη  τοπική διοίκηση….
-Έλλειψη όμως ανακοίνωσης-ενημέρωσης  … Ακολούθησε το μονοπάτι των φημών μεταξύ ιστοσελίδων , καφενείου και πεζοδρομίου προσπαθώντας να συγκεντρώσει στοιχεία που θα φανούν χρήσιμα σε όλους μας και θα μας διδάξουν τις προϋποθέσεις του εκλέγεσθαι , σε ένα τόπο που αποτελείται από 1200 κατοίκους με μεγάλες ανάγκες διαβίωσης και επιβίωσης
 
΄΄ Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι παρέχεται σε κάθε Έλληνα πολίτη που έχει την ικανότητα για αυτό         ( άρθρο 51 § 3 του Συντάγματος) και αποτελεί κορυφαία εκδήλωση της αρχής της λαϊκής κυριαρχίας                  του άρθρου 1 § 2 του Συντάγματος  ΄΄
–ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!
Ο νομοθέτης σαν καλός απόγονος του Σόλωνα άφησε ανοικτή την <<ικανότητα>> να την διαχειρίζεται κάθε         Τοπικός Κομματάρχης , Υποψήφιος Δήμαρχος ή ακόμη το υπέρτατο οικογενειακό κληροδοτικό δικαίωμα 
 
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ .
 

• Η ενασχόληση με τα κοινά είναι τρόπος ζωής ?    Σκοτώνω την ώρα μου – Βελτιώνω την ματαιοδοξία μου  –Γεμίζω τις συνταξιοδοτικές μου ώρες   – Διαχειρίζομαι τα μελλοντικά μου ρουσφέτια ….

• Είναι τα γρόσια ένας λόγος του εκλέγεσθαι ?                      250 € Χ 12 μ = 3000 € Χ 5 χρ. = 15.000 €

•  Η έλλειψη οράματος, η εμπειρία , το μορφωτικό επίπεδο ΄΄ κοινωνικό ή εκπαιδευτικό ΄΄  είναι λόγοι εύκολης διαχείρισης-επιλογής και καθοδήγησης ?

• Ο Δαρβίνος έσφαλε λέγοντας -Πολυάριθμα πειράματα έχουν αποτύχει να αποδείξουν μέχρι σήμερα την κληρονόμηση των επίκτητων χαρακτηριστικών. Δηλαδή το εκλέγεσθαι είναι κληρονομικό γνώρισμα  ?

• Οι μικροί πολιτικοί στρατοί είναι εδώ για να φυλούν πίστη στη πατρίδα και στα κόμματα ?                             Ως πότε η τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι νεροκουβαλητής των κόμματων  εξουσίας ?

• Είναι ανίκητη η σκέψη  ? —Κάνω πλάκα και φορτώνομαι ένα τόπο με δημοτικό σχολείο 150 παιδιών , με έλλειψη χωροταξικού σχεδιασμού ,βιολογικού καθαρισμού, δημόσιων χώρων ,ανύπαρκτων υποδομών

• Μετρημένα στα δάκτυλα  συμβούλια σε διάρκεια 3 χρόνων είναι ικανά να οργανώσουν και να φέρουν εις πέρας όλα τα προαναφερόμενα ?

 
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ 
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ 
& ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ !
IMAGINE   JOHN LENNON   1971
You may say that I’m a dreamer.           Ίσως πεις πως είμαι ονειροπόλος
But I’m not the only one.                         αλλά δεν είμαι μόνο ένας.
I hope someday you’ll join us.                Ελπίζω κάποια μέρα εσύ θα μας ενώσεις
And the world will live as one.                και ο κόσμος θα ζει σαν ένας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *