Η “Ιόνιος Σύμπραξη” για το Επιμελητήριο

Η «Ιόνιος Σύμπραξη» για το Επιμελητήριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ιόνιος Σύμπραξη» για το Επιμελητήριο

 «Ιόνιος Σύμπραξη» “, είναι το όνομα του συνδυασμού με τον οποίο θα ζητήσουμε την στήριξη των Λευκαδίων  και με σύνθημα μας- Το επιμελητήριο δίπλα στον επιχειρηματία… .
Ένας συνδυασμός νέων αλλά και έμπειρων ανθρώπων, με μοναδικό στόχο να φέρουμε το Επιμελητήριο δίπλα σε όποιον επιχειρεί αλλά ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους που έχουν όνειρα και φιλοδοξίες να δημιουργήσουν, χωρίς ουσιαστική βοήθεια σήμερα.

Να μπορέσουμε να στηρίξουμε τον επιχειρηματία στις δύσκολες αυτές συγκυρίες που περνάει ο τόπος και η επιχειρηματικότητα.
Αναλαμβάνω την ευθύνη του επικεφαλής της προσπάθειας αυτής αντιλαμβανόμενος το χρέος μου προς την Λευκάδα και με τη  ευθύνη του επιχειρηματία που δίνει μάχες για την επιβίωση.

Για αυτό το λόγο θέλω σήμερα από αυτήν εδώ την θέση να κάνω ανοικτή πρόσκληση σε όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες του Νομού να έρθουν κοντά μας να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια για ένα Επιμελητήριο ανοικτό, ενωμένο και σύγχρονο, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε από κοινού όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ιδιωτικός τομέας.

Δεν μας χωρίζει τίποτα, αντιθέτως μας ενώνουν πολλά. 
Αυτήν την φορά πρέπει το Επιμελητήριο Λευκάδας να δείξει πρωτοπόρο, δίνοντας το παράδειγμα, προβάλλοντας αυτή την ενότητα και τη συνεργασία όλων των επαγγελματιών.

Εμείς, με τεκμηριωμένες απόψεις και καθαρές σχέσεις με την κοινωνία θα κάνουμε το Επιμελητήριο να λειτουργεί σαν καθοριστικός παράγοντας κεντρικά και σε περιφερειακό επίπεδο.

 

Δημήτρης Πετρόπουλος

Επικεφαλής του συνδυασμού

«Ιόνιος Σύμπραξη»

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *