Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε μαθητή στην πόλη της Λευκάδας

Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε μαθητή στην πόλη της Λευκάδας

Και ο αντιδήμαρχος σε ρόλο …μπόγια, έψαχνε για να εντοπίσει τον επικίνδυνο τετράποδο δράστη!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην πόλη, αλλά και σ΄ ολόκληρο το δήμο, παίρνει χειροπιαστή και ιδιαίτερα ανησυχητική διάσταση με το δάγκωμα κάποιου άτυχου συμπολίτη μας. Ιδιαίτερα όσοι κυκλοφορούν προς την περιοχή του ΚΤΕΛ, του Μουσικού σχολείου, στην είσοδο της Μαρίνας, στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στην ευρύτερη περιοχή μέχρι το Διοικητήριο, έχουν αυξημένες πιθανότητες να γίνουν θύματα επίθεσης από κάποιον ή από κάποιους αδέσποτους σκύλους. Ακόμα πιο αυξημένες πιθανότητες για κάτι τέτοιο έχουν οι εποχούμενοι σε δίκυκλο, αφού για κάποιο περίεργο λόγο τα αδέσποτα σκυλιά τότε τους προτιμούν για στόχους…

Σήμερα το μεσημέρι και πριν ακόμα συμπληρωθεί ένας μήνας απ΄την τελευταία επίθεση του αδέσποτου σκύλου στο διανομέα του “Τέηστυ εντ κόφι” που μας είχε απασχολήσει πρόσφατα, ένας μαθητής του Μουσικού Σχολείου δέχτηκε επίθεση και δαγκώθηκε από έναν άσπρο αδέσποτο σκύλο με μαύρες βούλες στην επικίνδυνη αυτή περιοχή και κατέληξε στο Νοσοκομείο Λευκάδας για την σχετική ιατρική φροντίδα.

Στην συνέχεια προφανώς οι γονείς του μαθητή  επιστράτευσαν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, ο οποίος σε ρόλο μπόγια πλέον, έψαχνε για να εντοπίσει τον τετράποδο δράστη!

Τελικά δεν μάθαμε ούτε για ποιον ακριβώς σκοπό τον έψαχνε, ούτε αν τελικά τον βρήκε…

Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε μαθητή στην πόλη της Λευκάδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *