Ασφαλείς οι Λευκαδίτες εκδρομείς της Πολωνίας απ΄ την καταιγίδα

Ασφαλείς οι Λευκαδίτες εκδρομείς της Πολωνίας απ΄ την καταιγίδα

Ασφαλείς και ανεπηρέαστοι απ΄ την καταστροφική καταιγίδα που έπληξε την Πολωνία, συνεχίζουν και απολαμβάνουν κανονικά την εκδρομή τους σύμφωνα με το πρόγραμμα οι συμπατριώτες μας, που επιστρέφουν στη Λευκάδα την Παρασκευή

Ανησύχησαν κάποιοι συμπατριώτες μας βλέποντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες καταστροφής που προκάλεσαν στην Πολωνία τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν αυτή τη χώρα και μας ρώτησαν αν ξέρουμε κάτι σχετικά. Επικοινωνήσαμε λοιπόν με άτομα που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη εκδρομή και οι οποίοι μας διαβεβαίωσαν πως συνεχίζουν και απολαμβάνουν την εκδρομή τους χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το μόνο που βίωσαν οι ίδιοι, όπως μας είπαν, ήταν ισχυρή βροχόπτωση με πολύ έντονες ριπές ανέμου, οι οποίες γίνονταν αισθητές στο λεωφορείο που βρίσκονταν σε κίνηση. Κατά τα άλλα, εκτιμούν πως οι ζημιές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνέβησαν βορειότερα, ενώ η εκδρομή με τους συμπατριώτες μας, σήμερα (Δευτέρα 30-10-17) το βράδυ βρίσκεται στο Βρότσλαβ, την 4η σε μέγεθος πόλη της Πολωνίας, που βρίσκεται στον ΝΔ τομέα της χώρας και πολύ κοντά (60 Χλμ.) από τα σύνορα με την Τσεχία. Το Brotslaw με 633.000 κατοίκους είναι η πρωτεύουσα της διοικητικής περιφέρειας της Κάτω Σιλεσίας και το δεύτερο οικονομικό κέντρο της χώρας, μετά την Βαρσοβία.

Ευχόμαστε στους εκδρομείς μας καλή συνέχεια.

(Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του φίλου Μπάμπη Βλάχου στο fb.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *