Προσέλαβε και σύμβουλο παιδείας ο δήμαρχος! Γιατί όμως;

Προσέλαβε και σύμβουλο παιδείας ο δήμαρχος! Γιατί όμως;

Μια ακόμη ειδική σύμβουλο απέκτησε ο δήμαρχος Λευκάδας, ή ένα ακόμη μέλος του ψηφοδελτίου του (σαν υποψήφια στην τοπική κοινότητα Φτερνού) βρήκε εργασιακή στέγη και θαλπωρή στον πολύπαθο δήμο μας, αν προτιμάτε! Όπως θέλετε το παίρνετε…

Και το λέω έτσι, γιατί εκεί που δυσκολευόμουν να καταλάβω ποια ακριβώς ανάγκη θα καλύπτει η νεοπροσληφθείσα ειδική σύμβουλος παιδείας του δημάρχου, ήρθε η επίσημη απόφαση-ανακοίνωση του διορισμού της για να με πείσει πως οι άνθρωποι κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται..

Αν λοιπόν την προσέξετε, θα δείτε πως ενώ στην παράγραφο 4 του “έχοντας υπόψη” (ο δήμαρχος) επί λέξει λέει:

4. Την ανάγκη πρόσληψης ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου σε θέματα Παιδείας” (και περίπου το ίδιο αναφέρεται και στις δυο πρώτες γραμμές του “Αποφασίζουμε“, λίγο πιο κάτω), τα καθήκοντά της συμβούλου ορίζονται ως εξής:

Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά για θέματα επικοινωνίας και προβολής του Δήμου, και Τοπικής Ανάπτυξης και Προγραμμάτων“… Τώρα άντε εσύ να βρεις τι σχέση μπορεί να έχει η επικοινωνία και η προβολή του Δήμου, καθώς και η τοπική ανάπτυξη και τα προγράμματα, με την Παιδεία… Όση και ο Φάντης με το ρετσινόλαδο, φαντάζομαι…

Και ακολουθεί η απόφαση του Δημάρχου:

Προσέλαβε και σύμβουλο παιδείας ο δήμαρχος! Γιατί όμως;

Προσέλαβε και σύμβουλο παιδείας ο δήμαρχος! Γιατί όμως;

 

2 σχόλια

  1. ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΦΊΛΟΙ. ΟΠΩΣ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ 18000 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΌΡΤΟΝΙ.

    • Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟΊΧΙΖΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΌΤΕΣ ΜΌΝΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΌ ΤΟΥ.Ο “ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ”ΘΑ ΣΤΟΙΧΊΖΕΙ 18000 ΕΥΡΏ ΤΟ ΟΧΤΑΜΗΝΟ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΊΖΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΈΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΊΤΕ.ΜΕ ΤΌΣΑ ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΈΧΕΙ ΒΆΛΕΙ ΙΔΙΏΤΗ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΉ ΝΑ ΣΠΡΏΧΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΜΕ 4000 ΕΥΡΏ ΤΟΝ ΜΉΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *