Θ. Καββαδάς: Καθυστερούν πολύ οι δρόμοι προς τις παραλίες…

Θ. Καββαδάς: Καθυστερούν πολύ οι δρόμοι προς τις παραλίες

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΣΕ ΣΠΡΙΤΖΗ:

ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΕΓΚΡΕΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΛΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Καθυστερήσεις στα έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από το σεισμό του 2015 στους δρόμους που οδηγούν στις διάσημες παραλίες των Εγκρεμνών και του Γιαλού, τα οποία τελούν υπό την ευθύνη του υπουργείου Υποδομών, καταγγέλλει με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς στον καθ΄ ύλην αρμόδιο υπουργό.

Οι υποσχέσεις και οι εξαγγελίες για αποκατάσταση των δρόμων που οδηγούν στις δύο φημισμένες παραλίες του νησιού πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου έπεσαν στο κενό, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά παρέμειναν και οι δύο αποκλεισμένες παρά το γεγονός ότι στόχος του υπουργείου ήταν τον Ιούνιο να παραδοθεί το έργο του Γιαλού.

Σε αντίθεση με τις εξαγγελίες τα έργα όχι μόνο καθυστερούν στην παράδοσή τους αλλά η αποκατάσταση των ζημιών στους Εγκρεμνούς προχωρά με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς.

Μάλιστα ο κ. Καββαδάς ερωτά τον υπουργό εάν αληθεύει ότι έχει υλοποιηθεί μόλις το 25% του έργου αποκατάστασης για το δρόμο που οδηγεί στην παραλία των Εγκρεμνών και το 80% του έργου αποκατάστασης του δρόμου που οδηγεί προς την παραλία του Γιαλού.

Τέλος ο βουλευτής ερωτά τον υπουργό ποιο είναι μέχρι σήμερα το ποσοστό απορρόφησης των χρημάτων που έχουν εγκριθεί για τα έργα, εάν  επαρκούν τα χρήματα που έχουν προϋπολογισθεί ή εάν θα χρειαστούν Συμπληρωματικές Συμβάσεις για την ολοκλήρωση των έργων καθώς και πότε θα δοθούν οι δρόμοι στην κυκλοφορία με ασφάλεια.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *