Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα με καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα με καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι θα σαρώσουν τη χώρα σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει αύριο Δευτέρα ο καιρός. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, το σκηνικό του καιρού θα συνθέσουν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

 Το κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει την Δευτέρα το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν πρόσκαιρα προς το μεσημέρι τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Στερεά και προς το βράδυ την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τις δυτικές περιοχές) και τη Θεσσαλία.

Για την Τρίτη κατά διαστήματα πρόσκαιρα την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τις Σποράδες τη βόρεια Εύβοια και πιθανόν την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική και την Πιερία) και την ανατολική Θεσσαλία. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *