Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το LEFKAS OPEN III των πολεμικών τεχνών

Τεράστια επιτυχία η διοργάνωση του ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας την 29-30/04/2017 το LEFKAS OPEN III.
Φέτος η διοργάνωση ήταν πολύ καλύτερη αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300 από την ηλικία των 8 ετών και άνω και οι σύλλογοι τους 30 ανάμεσα τους και μελή της εθνικής ομάδας της Αλβανίας.
Η προσπάθεια του MASTER SOLDATOU ANGELOU και του διεθνή εκπαιδευτή του ΕΥΚΛΕΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ από το Δεκέμβριο απέδωσε καρπούς αφού η διοργάνωση είχε πολύ καλούς αγώνες και συμμετοχές από συλλόγους όχι μόνο του ΤΑΕΚΒΟΝΝΤΟ, αλλά του Καράτε, Κουνγκ φου , Κικ μποξ, και Point fighting.
Με αυτόν τον τρόπο το ανοιχτό πρωτάθλημα μας προς όλες τις πολεμικές τέχνες απέδωσε καρπούς και αποτελεί πλέον γιορτή για τις πολεμικές τέχνες και θεσμό για το νησί της Λευκάδας και για όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Εντυπωσιακά ήταν πολλά απ΄ τα στιγμιότυπα των αγώνων…

Ιδιαίτερα ψηλό όμως το βάθρο των νικητών για τις απονομές, απαιτούσε τόσο το βαθύ σκύψιμο των αθλητών, όσο και το …τέντωμα του βουλευτή! Και με δεδομένο πως ο βουλευτής είχε την μερίδα του λέοντος σε αριθμό απονομών, τελικά έκανε έστω και υποχρεωτικά την …γυμναστική του!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης και δευτεραθλήτρια κόσμου η νεαρή Ελευθερία Τσανάκη απ’ την Βόνιτσα, επόμενο ήταν που όλοι έσπευδαν να φωτογραφηθούν μαζί της…

*******

Συγχαρητήρια στον διοργανωτή Ευκλέα για την άρτια διοργάνωση.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ απ΄τους αγώνες και τις απονομές τους:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *