Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 7ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Λευκάδας

Ένας ακόμη πράσινος Ημιμαραθώνιος της Λευκάδας εξελίχθηκε άριστα και πλέον μπορούμε μετά βεβαιότητας να πούμε πως γίνεται συνείδηση στους δρομείς όλης της χώρας -κι όχι μόνο- ότι πρόκειται ίσως για τον καλύτερο αγώνα του είδους του στην Δυτική Ελλάδα.

Πάνω από 1300 δρομείς συνολικά ήταν όσοι έλαβαν μέρος στους αγώνες δρόμου της Κυριακής, που ξεκίνησαν απ΄την παραλία της Λευκάδας και κατέληξαν στο ίσιο σημείο αφού όμως πέρασαν απ΄ τις όχθες κι απ΄ τις ομορφιές της Βόρειας Λιμνοθάλασσας. Μοναδικά μείον, η μουνταμάρα στον ουρανό που δεν επέτρεψε στους δρομείς και στους πολλούς επισκέπτες μας ν΄ απολαύσουν την μονααδική μας δύση, όπως κι ο εκνευριστικός δυτικός άνεμος που όντως δυσκόλευε τους αθλητές…

Εκατοντάδες ήταν οι δρομείς που συνέρρευσαν στην Λευκάδα απ΄τις γύρω περιοχές, οι περισσότεροι από Πρέβεζα, Άρτα, Γιάννενα κι Αγρίνιο, αλλά και πολλοί ακόμη απ΄ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμη κι απ’ το εξωτερικό!

Άπαιχτοι βέβαια και σχεδόν εκτός ανταγωνισμού ήταν οι δρομείς απ΄την Κένυα, που ήταν πραγματικά άλλη κλάση και καπάρωσαν τις πρωτιές όπου έτρεξαν! Όμως ήταν χάρμα οφθαλμών για όσους αγαπούν τους δρόμους αντοχής και είναι βέβαιο πως αθλητές τέτοιου βεληνεκούς προσδίδουν άλλο κύρος στους αγώνες που γίνονται στον μικρό μας τόπο!

Έτοιμοι…

Φύγαμε…

Πρέπει όμως να συγχαρούμε όλους όσους ενεπλάκησαν στην οργάνωση και στην διενέργεια των αγώνων, από τον Φίλανδρο μέχρι τον Δήμο, τους αθλητές, τους εθελοντές, τους χορηγούς, τις Δημόσιες υπηρεσίες (Τροχαία, Λιμενικό, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική) αλλά και όλους τους Λευκαδίτες που με κάποιο τρόπο -ακόμα και με το θερμό χειροκρότημά τους- συνεισέφεραν στην άψογη διενέργεια των αγώνων αυτών.

*****

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *