Επίσκεψη Κινέζων Κινηματογραφιστών στη Λευκάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΩΝ

 ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

 

    Κινέζικο κινηματογραφικό συνεργείο βρίσκεται στη Λευκάδα αυτές τις ημέρες προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες για την παραγωγή ταινίας, στην οποία η Λευκάδα και τα μοναδικά τοπία της θα αποτελούν το κύριο σκηνικό της.

 

   Το συνεργείο αποτελούμενο από τον επικεφαλής της παραγωγής κ. Huang Wenghua, τον σκηνοθέτη Fabio Liu Haiping και παράγοντες της ελληνικής εταιρείας συμπαραγωγής υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής.

 

   Ο Δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος  Απολλωνίων , κ. Χρ. Κατηφόρης, συνόδευσαν  το συνεργείο σε πιθανά μέρη, που σύμφωνα με το σενάριο ενδιαφέρουν την παραγωγή, τονίζοντας για άλλη μια φορά, ότι ο Δήμος Λευκάδας ενθαρρύνει και στηρίζει τις παραγωγές ταινιών, καθώς αυτές αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την περιοχή μας.

 

   Οι κινέζοι κινηματογραφιστές μετά την περιήγησή τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τη  Λευκάδα, ικανοποιημένοι από τα μέρη που επισκέφθηκαν – σχετικά και με το σενάριο της επικείμενης ταινίας –  και ζήτησαν την υποστήριξη του Δήμου κατά την περίοδο των ενδεχόμενων γυρισμάτων.


                                                                                   Λευκάδα, 17/03/2017

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.