ΛΑΕ: Με την μείωση του αφορολογήτου η κυβέρνηση προχωρά στην μεγαλύτερη ταξική επίθεση

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΛΑ.Ε.

Με τη μείωση του αφορολογήτου κάτω από τις 6.000 ευρώ το χρόνο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά στην πιο μεγάλη ταξική επίθεση σε βάρος των μη εχόντων

Η μείωση του αφορολογήτου κάτω από τις 6.000 ευρώ το χρόνο (με τις μέχρι τώρα κατευθυνόμενες διαρροές να αναφέρουν τα 5.600 ευρώ για τον άγαμο) θα θέσει οριστικά στο περιθώριο, την κατηγορία των εργαζομένων και των πολιτών με πενιχρά εισοδήματα τα οποία δεν επαρκούν ούτε για τα απαραίτητα. . Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά στη μεγαλύτερη ταξική επίθεση σε βάρος των μη εχόντων, που έχει γίνει από την έναρξη των μνημονίων μέχρι σήμερα.

Χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και αιδούς, παρά μόνο με δηλώσεις – «φούσκες» επικοινωνιακού χαρακτήρα για την περαιτέρω παραπλάνηση του λαού για δήθεν τερματισμό της λιτότητας, η κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές – «οικονομικούς δολοφόνους» να «εξοντώσει» οριστικά τους φτωχούς και νεόπτωχους εργαζομένους και γενικότερα τους πολίτες οι οποίοι ήδη ασφυκτιούν οικονομικά. Τα κατώτερα ταξικά στρώματα που ήδη επιβαρύνονται με την πιο υψηλή μεταξύ των χωρών της ΕΕ έμμεση φορολογία, πλέον θα κληθούν να καταβάλλουν επιπλέον ποσά της τάξης των 250 έως και 600 ευρώ το χρόνο στην εφορία για την επίτευξη των «πρωτογενών πλεονασμάτων»!

Αιδώς κύριοι της κυβέρνησης

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

14/3/2017

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.