Ο αντιπεριφερειάρχης μαζί με άλλους Λευκαδίτες στα γυρίσματα της ταινίας “Τα δάκρυα του βουνού

Μια σκηνή της ταινίας στο παραδοσιακό καφενείο-μπακάλικο του Πόρου. Στην μέση ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Χαλικιάς και στην άκρη δεξιά ο Σπύρος Κατωπόδης (Τσούλος)

Έχει καταγραφεί η προθυμία των συμπατριωτών μας Λευκαδιτών να βοηθήσουν όπως μπορούν στα γυρίσματα της ταινίας του Στέλιου Χαραλαμπόπουλου “Τα Δάκρυα του βουνού” απ΄τον πολύ μεγάλο αριθμό τους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του σκηνοθέτη να συμμετάσχουν σε “οντισιόν” επιλογής κομπάρσων. Τώρα που τα γυρίσματα προχωρούν απρόσκοπτα, διαπιστώνουμε πως σ΄ αυτά συμμετέχουν εφόσον χρειαστεί και οι επώνυμοι της δημόσιας ζωής, όπως για παράδειγμα ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Χαλικιάς, ο οποίος δεν δίστασε να αναπληρώσει ένα βωβό πρόσωπο που έλειπε κατά το γύρισμα κάποιων σκηνών που γυρίζονταν στο παραδοσιακό καφενείο-μπακάλικο του Πόρου!

Πρόκειται για μια αξιέπαινη ενέργεια του αιρετού, που συνεισέφερε και διευκόλυνε με την παρουσία και την συμμετοχή του τους υπεύθυνους συντελεστές της ταινίας, όπως κάνουν και πάρα πολλοί άλλοι συμπατριώτες μας που βοηθούν, επειδή προφανώς έχουν κατανοήσει πως ο τόπος μας μόνο καλό μπορεί να περιμένει από μια κινηματογραφική ταινία που τον προβάλλει κι εμμέσως τον διαφημίζει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως τόσο στην Ύδρα όσο και στην Μύκονο, το φυτίλι της τουριστικής τους έκρηξης και ανάπτυξης άναψε από μια κινηματογραφική ταινία…

Ο συμπατριώτης μας Γιώργος Κοψιδάς πειστικός στον ρόλο του ταχυδρόμου…

Ο σκηνοθέτης της ταινίας “τα δάκρυα του βουνού” Στέλιος Χαραλαμπόπουλος με τον διευθυντή φωτογραφίας Δημήτρη Κορδελά

Ο αντιπεριφερειάρχης (δεξιά) Θοδωρής Χαλικιάς κι ο Σπύρος Κατωπόδης (αριστερά), ο οποίος έχοντας εμπειρία σε γυρίσματα λόγω της πολύχρονης εργασίας του στην ΕΡΤ, παίζει έναν μικρό ρόλο τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της ταινίας! (Κι επιπλέον μας παρεχώρησε αυτές τις φωτογραφίες για τις οποίες τον ευχαριστούμε…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *