Ματς-κλειδί ο αγώνας της Νίκης με τον Παναθλητικό

Ματς-κλειδί με Παναθλητικό (5/2-12:00)

Τον Παναθλητικό Συκεών υποδέχεται η Γυναικεία Ομάδα της Νίκης Λευκάδας την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 12:00.

Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της κόντρα στον πολύ ποιοτικό Παναθλητικό Goalbet, ο οποίος όμως προέρχεται από απρόσμενη εντός έδρας ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Σε περίπτωση νίκης τα κορίτσια μας κάνουν ένα τεράστιο βήμα για την αποφυγή των play-out που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας μας, ενώ το ιδανικό θα ήταν και η υπερκάλυψη της διαφοράς των 10 πόντων της ήττας μας στον πρώτο γύρο στο Επταπύργιο της Θεσσαλονίκης.


ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: Ο ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

Ο head coach της Νίκης κ. Νίκος Δουβίτσας δήλωσε τα εξής στο nikilefkadaswbc.gr: «Παιχνίδι-κλειδί για τις δύο ομάδες. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, γιατί ο Παναθλητικός είναι μια ομάδα που διαθέτει την καλύτερη Ελληνίδα αυτή την περίοδο (Σταυρίδου)  και μια από τις καλύτερες ψηλές στην κατηγορία (Shumpert). Είναι μια ομάδα οργανωμένη και ικανή να κερδίζει οπουδήποτε. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας, που είναι η αποφυγή των play-out».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *