Το πιγκ-πογκ των ανακοινώσεων μεταξύ των τοπικών ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ

Εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά και αρκούντως διασκεδαστικό, βρήκαμε το πιγκ-πογκ των ανακοινώσεων που ανταλλάσσονται με ρυθμό πολυβόλου μεταξύ της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας του ΠΑΣΟΚ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Η αρχή έγινε με μια ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, με την ευκαιρία της άφιξης στην Λευκάδα σαν κεντρικού ομιλητή στην επέτειο των δυο χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ.Στέργιου Πιτσιόρλα. Η απάντηση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να έρθει και αμέσως ακολούθησε η ανταπάντηση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, που διαμόρφωσε το μέχρι στιγμής σκορ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ 2-1.

Παρακολουθείστε το:

Δήλωση Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

«Ξεπούλημα» ή ανάπτυξη;

Ο Υφυπουργός κ. Πιτσιόρλας, με την ευκαιρία των δίχρονων γενεθλίων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (πρώην ΤΑΙΠΕΔ, αρμόδιος για το ‘’ξεπούλημα’’ της δημόσιας περιουσίας), παραβρέθηκε σε ενημέρωση κομματικών, δημοτικών και περιφερειακών στελεχών, για να τους εξηγήσει πως βαφτίζουν το «ξεπούλημα», ανάπτυξη.

Είναι προφανές ότι είχε ενημερωθεί για τις δηλώσεις τους τη προηγούμενη περίοδο και θέλει να τους αλλάξει γνώμη.

Αλήθεια, οι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι που συντάσσονται με το Λαφαζάνη, χειροκρότησαν;
Μήπως έπρεπε στη συγκέντρωση να είναι και ο Σπίρτζης, για περισσότερο πλουραλισμό απόψεων;
Φίλοι της πρώτη φορά Αριστεράς, μας πείσατε ότι η εξουσία είναι γλυκιά και δεν την αποχωρίζεσαι εύκολα.

Γιάννης Λάζαρης

*****

ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Χαμηλό το επίπεδο του πολιτικού λόγου, στην  ανακοίνωση του γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Είναι προφανές ότι απουσιάζει από την δήλωση του η ευπρέπεια του πολιτικού λόγου. Ελπίζουμε το ύφος της δήλωσης του να μην τον χαρακτηρίζει.
Ακόμη περισσότερο το κόμμα που εκπροσωπεί.
Απορίας άξιο. Ποια απάντηση του αρμόζει, στα όρια της πολιτικής ευπρέπειας.
Ανάξια σχολιασμού η δήλωσή του. Αξίζει μόνο τον οίκτο και την περιφρόνηση μας.

30/1/2917

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

*****

Γιατί δεν απαντούν στα ερωτήματα;

’’Για χαμηλό επίπεδο και απουσία ευπρεπούς πολιτικού λόγου’’ μας κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός όμως έχει μνήμη και γνωρίζει ότι οι εκφράσεις, Γερμανοτσολιάδες, δοσίλογοι, πουλημένοι, Τσολάκογλου, Ολανδρέου, Μερκιελιστές και πολλά άλλα, ήταν ο πολιτικός τους πολιτισμός.

Σήμερα ο Ολανδρέου έγινε Φρανσουά, η τροϊκα θεσμοί κλπ.

Η προσπάθεια φίμωσης των ΜΜΕ και των καναλιών που ασκούν κριτική, δεν θα περάσει. Άραγε πού το πάνε; Μήπως πρέπει πριν βγάλουμε ανακοίνωση, να την στέλνουμε στο Μαξίμου ή στα κατά τόπους γραφεία για έγκριση;

Για την ταμπακιέρα όμως σιωπή. Υπογράφουν ό,τι κι αν τους ζητηθεί.

Κύριοι, δεν νομιμοποιείστε να υποθηκεύετε το μέλλον του ελληνικού λαού. Η κυβέρνησή σας έχει ηττηθεί, τόσο ηθικά, όσο και πολιτικά.

 

Γιάννης Λάζαρης

Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

*****

(Σημείωση σύνταξης του FORTSA LEFKADA.gr: Δεν αποκλείεται ν΄ακολουθήσουν και άλλα “επεισόδια”. Εμείς εδώ θα είμαστε για να διευκολύνουμε στην δημοσιοποίησή τους. Αν και κάποιοι μάλλον θα συνεχίσουν να μας αγνοούν. Δεν μας πειράζει, γιατί τους κατανοούμε…)

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.