Αποχαιρετισμός του παλιού (διδακτικού) χρόνου στο “ΦΩΤΟ-κύτταρο”!

1dsc_0035

Όπως βλέπετε, μικρή σχέση με την εκπαίδευση είχε το μπουφεδάκι που προκαλούσε τους μαθητές να χαλάσουν τη δίαιτά τους: Γλυκάκια, κουραμπιέδες, μελομακάρωνα, σοκολατάκια γεμιστά, αναψυκτικά , λικεράκια (το ένα σπιτικό) και πολύ ενδιαφέρουσες χαρτοπετσέτες!

Όπως συνηθίζεται γενικότερα στα διδακτικά Ιδρύματα -και μάλιστα εις τα πλέον ευαγή- το τελευταίο μάθημα του χρόνου μετατρέπεται σε μια γιορτινή αποχαιρετιστήρια μάζωξη. Το ΦΩΤΟ-κύτταρο δεν θα μπορούσε να γίνει η εξαίρεση του κανόνα, κι έτσι το μάθημα της Πέμπτης απέκτησε αποχαρετιστήρια αποστολή και χρώμα.

Δείτε στην συνέχεια (σε μορφή, τι άλλο(;) από φωτορεπορτάζ ενός …μαθητή του) τι ακριβώς συνέβη σ΄ αυτή την αποχαιρετιστήρια συνεδρία, που τελικά όμως δεν κατάφερε (όπως θα δείτε) να απεκδυθεί εντελώς τον εκπαιδευτικό μανδύα της.

2dsc_0012

Οι δασκαλίτσες εδώ επέλεξαν να ποζάρουν στο πιο αστροπελέκι μαθητή τους!… Και τελικά δικαιώθηκαν: Έχασαν μόνο από μισό πόδι η κάθε μια τους!

3dsc_0042

Επιτέλους χαλάρωση μετά τον κάματο της χρονιάς… Οι κάπως”κολλημένοι” βέβαια με την τεχνολογία, εξαιρούνται…

4dsc_0025

Ουάου! Πεντακοσάρικο! Κι είχα πάνω από μια ντουζίνα χρόνια να δω και να πιάσω τέτοιο πράγμα! (Έστω και σε χαρτοπετσέτα, η αίσθηση είναι ίδια…)

5dsc_0029

Η δασκάλα ξεδιπλώνει ολόκληρη την χαρτοπετσέτα από πεντακοσάρικα, κι η διπλανή της κοιτάζει ζηλόφθονα, γιατί μόλις συνειδητοποίησε πως αυτή ξέμεινε με τα …πενηντάρικα! Πφφφ…

6dsc_0033

Και ξαφνικά ο πρόεδρος ρίχνει τη μπόμπα: “Ας γράψουμε τώρα κι ένα διαγωνισματάκι παιδιά!”

7dsc_0032

Τι να γράψεις τώρα, που εν τω μεταξύ ο μπουφές εμπλουτίστηκε και με τσίπουρο πρώτης κανάτας;

8dsc_0038

Σε τέτοιες καταστάσεις αρχίζει η “άτυπη” συνεργασία. Μια της παρέας όμως επιζητά κατά μόνας την εξ ύψους βοήθεια, ενώ μια άλλη προστρέχει στην του τσίπουρου βοήθεια!

10dsc_0047

Λικεράκια ή τσιπουράκια πάντως διώχνουν το άγχος της εξέτασης κι αποκαθιστούν την ηρεμία…

11dsc_0055

Η υπερβολική χαλάρωση όμως ενίοτε καταλήγει σε αποκοτιά! Κι έτσι οι κυρίες βρήκαν τον …κατάλληλο φωτογράφο για να ποζάρουν. Αναρωτιέστε για το αποτέλεσμα; Τους έκοψε μεν τα πόδια, αλλά γλίτωσαν τα κεφάλια τους! Πάλι καλά,,,

12dsc_0057

Όμως ο επιμένων νικά! Κι έτσι με την δεύτερη απόπειρα, οι κυρίες αποδόθηκαν στην τέχνη αρτιμελείς!

13dsc_0068

Κάποιοι αποχαιρέτησαν δασκάλους συμμαθητές και …τον παλιό χρόνο, κι αποχώρησαν. Κάποιοι άλλοι όμως είπαν να τον διευκολύνουν (το χρόνο να φύγει) φτιάχνοντας …σκάλα!

*******

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *