Η θάλασσα στον Αη-Γιάννη: Παίρνει την άμμο και φέρνει φύκια!

1

Βουνά κάνουν τα φύκια στην παραλία του Αη-Γιάννη…

Δεν πέρασαν παρά λίγοι μόλις μήνες από τότε που κάποιοι αρμόδιοι, είτε προσπαθώντας να ικανοποιήσουν προσωπικά και τοπικιστικά χατήρια είτε για να βγάλουν από πάνω τους τον μπελά παίρνοντας δυσκολότερες αποφάσεις και οπωσδήποτε για να μην τους μείνει όλη η άμμος της αμμόγλωσσας ποστιασμένη αμανάτι, έστειλαν μεγάλες ποσότητες απ΄ αυτήν στον Αη-Γιάννη και την πέταξαν τσαπατσούλικα κατά μήκος της παραλίας. Η θάλασσα όμως που δεν ξέρει ούτε από κουτοπονηριές ούτε από πολιτικές σκοπιμότητες, έδωσε την δική της απάντηση στους “αρμόδιους” και μη που αγνόησαν τους φυσικούς νόμους και την κοινή λογική και συνήργησαν σ΄αυτή την αποκοτιά: Παίρνει πίσω την άμμο και μας φέρνει άφθονα φύκια!

2

Η θάλασσα πάντα κάνει το δικό της: Παίρνει την άμμο…

3

…και φέρνει τόνους τα φύκια!

(Και μην ξεγιελιέστε απ΄ την άμμο που φαίνεται ανακατεμένη με τα φύκια, γιατί αν πατήσετε επάνω, θα καταλάβετε πως το μίγμα είναι 90% φύκια και μόλις 10% άμμος…)

Και να σκεφθεί κανείς πως ακόμα δεν έπιασε καμιά δυνατή χειμωνιάτικη φουρτούνα του Μαΐστρου, του Πουνέντε-Μαΐστρου ή του Μαΐστρο-Τραμουντάνα. Τότε να δείτε γλέντια …

*****

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *