Η εκπαιδευτική μουσική εκδήλωση για μαθητές Δημ. Σχολείου της ΦΕΛ.

%cf%86-%ce%b1%cf%81%cf%87

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 14-11-2016

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας, απευθυνόμενο στα μέλη του αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ενημερώνει ότι στις 10 & 11 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη & Παρασκευή πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική μουσική εκδήλωση για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων της πόλης. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δ.Σ. της Φ.Ε.Λ. σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση Λευκάδας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η γνωριμία των μαθητών με τη Φ.Ε.Λ. και η αποκόμιση μιας πρώτης εικόνας για τη συγκρότηση μιας μπάντας. Επίσης η γνωριμία με τα πνευστά και κρουστά όργανα καθώς και η ανάδειξη του ατομικού και συλλογικού ρόλου τους σε μια μπάντα ή ένα μουσικό σύνολο. Τέλος η απόκτηση μιας μουσικής εμπειρίας, η ενημέρωσή τους για το ρόλο που μπορεί να παίξει η μουσική στην ατομική τους καλλιέργεια, στην κοινωνικοποίησή τους, καθώς και στην πνευματική και ψυχική τους ισορροπία.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η μπαντίνα της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Υπαρχιμουσικός της Φ.Ε.Λ. Θεμιστοκλής Μεσσήνης. Το συντονισμό και την παρουσίαση είχε η παιδοψυχολόγος Σοφία Μεσσήνη.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας

Βασίλης Προδρομίτης               Πέτρος Κουμουνδούρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *