Οι φωτο του διημέρου: Λευκάς το μεγαλείο σου!

%ce%b1%ce%b7-%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%82-11

Η πάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη χθες (Πέμπτη 20-10-16) έξω απ΄τον Άγιο Μηνά και βλέπετε αριστερά την οδό 8ης Μεραρχίας και δεξιότερα την αρχή της οδού Βαλαωρίτου (που οδηγεί στο Νοσοκομείο). Αν προσέξετε, θα δείτε πως το μεταλλικό πλέγμα δεξιά, που προστατεύει(;) το ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και το κουτί της ΔΕΗ (ανάμεσα απ΄τις κολώνες της) και που συνεχίζεται ακόμη πιο πέρα, επειδή σχεδόν εφάπτεται με το δεύτερο λευκό αυτοκίνητο, δεν επιτρέπει την διάβαση πεζών. Ο άλλος ελληνάρας ταυτόχρονα που έχει παρκάρει κάθετα και κοντά στα δυο λευκά αυτοκίνητα κι ακόμα πιο κοντά στα κίτρινα κάγκελα των βυθισμένων σκουπιδοτενεκέδων, καταμεσίς στον δρόμο, αναγκάζει τον κάθε πεζό που θέλει να περάσει, να βγεί υποχρεωτικά στην μέση του δρόμου με κίνδυνο να τον χτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο! Για ΑμΕΑ βέβαια ούτε συζήτηση να διανοηθεί να κυκλοφορήσει σε τέτοιες συνθήκες…

Η κάτω φωτογραφία που είναι τραβηγμένη σήμερα (Παρασκευή 21-10-2016), δείχνει το ίδιο ακριβώς σημείο της πόλης, αλλά απ΄την αντίθετη μεριά. Βλέπετε λοιπόν ίδια και χειρότερη την κατάσταση για την κυκλοφορία των πεζών, όπως φαίνεται κι απ΄ τον κύριο με την ομπρέλλα που αναγκάστηκε να περπατά στη μέση του δρόμου! Να ληφθεί υπ΄ όψη ότι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος λόγω βροχής, κάνουν την κατάσταση για τους πεζούς ακόμη πιο επικίνδυνη.

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-2

Αυτή η κατάσταση, σ΄ αυτό το επικίνδυνο σημείο, παραμένει κάθε μέρα σταθερή, προς δόξαν της δημοτικής μας αρχής που παρόλες τις Νικητάκειες υποσχέσεις καθεύδει μακαρίως, αλλά και την δημοτικής αστυνομίας η οποία ναι μεν  “σταυρώνει” τους οδηγούς και γράφει τα αυτοκίνητα εκεί που δεν ενοχλούν καθόλου, αλλά αυτά δεν τα βλέπει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *