Εγγραφές Συλλόγου Ζωγραφικής και Αγιογραφίας

  %ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9    

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ & ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για τα φετινά τμήματα ζωγραφικής και αγιογραφίας του Εικαστικού Εργαστηρίου. Θα λειτουργήσουν τμήματα ενηλίκων ζωγραφικής, αγιογραφίας και ιστορίας της τέχνης, καθώς επίσης παιδικό και εφηβικό τμήμα ζωγραφικής.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.


ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Διδάσκονται σχέδιο, χρώμα, σύνθεση, τεχνικές. Ένα ταξίδι στη μαγεία της ζωγραφικής τέχνης, με έμφαση στην ελευθερία της έκφρασης.

 

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ & ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ

Οι αυθεντικές, παραδοσιακές  τεχνικές της βυζαντινής αλλά και της επτανησιακής αγιογραφίας, τα φυσικά, χειροποίητα υλικά, οι συμβολισμοί των εικόνων,  είναι ένας άγνωστος κόσμος που περιμένει να τον ανακαλύψουμε.

 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Μια πρωτότυπη προσέγγιση στην ιστορία των τεχνών από την αρχαιότητα έως σήμερα, με προτεραιότητα στην κατανόηση του φαινομένου της τέχνης ως αυτογνωσία, στην πρόσληψη και την ερμηνεία των έργων, την συναισθηματική εμπλοκή του θεατή στο εικαστικό αντικείμενο.

%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%cf%84-2

ΠΑΙΔΙΚΟ /ΕΦΗΒΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό εικαστικό παιχνίδι, απαραίτητο για την ισορροπημένη ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού. Μέσα από την εκμάθηση των βασικών αρχών της ζωγραφικής αξιοποιούνται τα ταλέντα και οι δεξιότητες κάθε μαθητή, απογειώνεται η φαντασία, εκτονώνεται το συναίσθημα και η αυτοέκφραση,  δίνεται έμφαση στη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “THE CITY” ΙΣΟΓΕΙΟ-ΚΤΙΡΙΟ Β

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

6973826962 & 6936915555

 

Υπέυθυνη εικαστικών εργαστηρίων:  Χαρά Σαΐτη, εικαστικός και θεωρητικός της τέχνης.

Πρόεδρος: Άση Μπένου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *