“Θερμή” υποδοχή του αναπλ. υπουργού Υγείας στη Λευκάδα από το Εργατικό Κέντρο και τον Σύλλογο Εργαζομένων

1arx

Ο υπουργός κατά την αναχώρησή του απ΄το Νοσοκομείο…

Πολύ “θερμή”ήταν η υποδοχή του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη κατά την επίσκεψή του σήμερα το απόγευμα στο Νοσοκομείο Λευκάδας από μέρους του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας και του Συλλόγου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Λευκάδας, οι οποίοι κατά την άφιξη αλλά και καθ΄όλη την διάρκεια της επίσκεψής του εκεί, φώναζαν συνθήματα για διάλυση της δημόσιας υγείας και για παράδοσής της στα μεγάλα συμφέροντα.

1%cf%80%ce%bf%ce%bb

Θερμή ήταν η υποδοχή του υπουργού κατά την άφιξή του στο Νοσοκομείο Λευκάδας…

Εξαιρετικά βιαστικός ο υπουργός που προερχόμενος απ΄την Πρέβεζα συνοδεύονταν από τον εκεί βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντίνο Μπάρκα, με την είσοδό του στο Νοσοκομείο  είδε για λίγο την δημοτική Αρχή, τον διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας και μετά (ξεχωριστά) γιατρούς του Ι.Σ.Λ. και του Νοσοκομείου καθώς και εκπροσώπους των εργαζομένων, οι οποίοι του περιέγραψαν τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά. Υποσχέθηκε πως θα κάνει το καλύτερο και ανεχώρησε εσπευσμένως (απ΄την άλλη πόρτα, απ΄αυτήν που τον περίμεναν οι διαδηλωτές), επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο που τον περίμενε κι αναχώρησε για να επισκεφθεί το νέο Νοσοκομείο που ακόμη κατασκευάζεται…

1%cf%80%ce%bf%ce%bb-2

Στον προθάλαμο του γραφείου του διοικητή του Νοσοκομείου…

Εντύπωση πάντως προκαλούσε το γεγονός πως η πλειοψηφία των παρευρισκομένων στην υπουργική επίσκεψη αποτελούνταν απ΄ τους διαδηλωτές, τους αστυνομικούς, την Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, την δημοτική και την περιφεριακή Αρχή και το εν υπηρεσία ευρισκόμενο νοσοκομειακό προσωπικό. Η σύνθεση αυτή, σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις των διαδηλωτών, ασφαλώς και θα πρέπει να προβλημάτισαν έναν πολιτικό, που καλά καλά δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο στο πόστο του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *