Έναρξη προπονήσεων της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

1γσ3

Την Πέμπτη 1/9/2016 έγινε στο Δημοτικό Στάδιο η πρώτη συγκέντρωση της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας, με κάποιες απουσίες είναι η αλήθεια, αφού αρκετά παιδιά βρίσκονται ακόμη σε διακοπές.

Η ημέρα περιελάμβανε μετρήσεις, χαλαρό τρέξιμο και ασκήσεις για ξεμούδιασμα και μια πρώτη συζήτηση με τους προπονητές κα Χρύσα Φραγκούλη και Γιάννη Πολίτη για το φετινό πρόγραμμα των προπονήσεων, των αγώνων που θα συμμετάσχει ο σύλλογος αλλά και ετέθησαν οι αγωνιστικοί στόχοι της καινούργιας χρονιάς.

Όπως κάθε χρόνο, υπήρξαν ανακοινώσεις από τον πρόεδρο του συλλόγου κο Μεσσήνη Σπύρο και εκ μέρους του ΔΣ, οι οποίες αφορούσαν τα εξής:

– την συνεργασία με το κέντρο «ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ» της κας Ευαγγελίας Συκιώτη, που θα αναλάβει την αποκατάσταση τυχόν τραυματισμών των αθλητών του συλλόγου.

– την διατροφική υποστήριξη από τον λέκτορα του Χαροκόπειου και προπονητή στίβου, κο Μπιρμπίλη Μανώλη.

– την συνέχιση της περσινής συνεργασίας με τον ορθοπεδικό και την ψυχολόγο της Εθνικής Ομάδας στίβου.

– την προμήθεια spikes για όσους αθλητές απαιτείται καθώς και ιματισμού για τους καινούργιους αθλητές και τέλος

– την κατασκευή σε ιδιόκτητο χώρο ενός ολοκαίνουργιου γηπέδου ρίψεων με κλωβό ασφαλείας όπου θα μπορούν να πραγματοποιηθούν σφαίρα, ακόντιο, σφύρα και δίσκος.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν για αυτή την εβδομάδα (5/9 – 9/9/16) Δευτέρα – Πέμπτη – Παρασκευή 18:00-19:30 και από την επόμενη εβδομάδα, καθημερινά 16:30-18:30 και Σάββατο 10:00-12:00. Τις ίδιες μέρες και ώρες πραγματοποιούνται και οι εγγραφές στο αγωνιστικό τμήμα ή στο τηλ: 6937 350 765  κα Χρύσα Φραγκούλη.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *