Κλείσιμο προγράμματος θερινής άθλησης απ΄τον Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας

1γσ4

Την Παρασκευή 5/8/2016 ολοκληρώθηκε  το πρόγραμμα θερινής αθλητικής απασχόλησης που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας. Ένα πρόγραμμα που διήρκεσε 6 εβδομάδες (3 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες, απόγευμα) και απασχόλησε περίπου 25 παιδιά σε στίβο, κολύμβηση και μια μέρα κάθε εβδομάδας ήταν αφιερωμένη σε γνωριμία με κάποια άλλα αθλήματα όπως ιππασία, ορεινή πεζοπορία, canoe – kayak – ιστιοπλοΐα, tae kwon do, basket, ποδόσφαιρο, tennis και θαλάσσια σπορ.

Οι διοικούντες και οι προπονητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας ευχαριστούν θερμά για τη φιλοξενία αλλά και την προθυμία που υποδέχτηκαν τα παιδιά μας και παρουσίασαν τα αθλήματά τους:

  • Τη Janet και τον Κώστα Νικολέση, καθώς και τα άλλα παιδιά της ARAMIS FARM για την ιππασία.
  • Τους διοικούντες και τους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας για το canoe – kayak και την ιστιοπλοΐα. Η φιλοξενία αλλά και ο επαγγελματισμός τους ήταν μοναδικά.
  • Το Γιώργο Παρούση του Α.Σ. ΘΗΣΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ που μας μύησε στο TAE KWON DO.
  • Το Δήμο Λευκάδας για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου Μπάσκετ
  • Τον Πέτρο Τυρολόγο του LEFKADA TENNIS CLUB για τα μαθήματα τένις.
  • Τον Πανταζή Κούρτη του LEFKADA SOCCER CLUB για την παραχώρηση του γηπέδου 5Χ5 όπου τα παιδιά μας ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές.
  • Τον Παναγιώτη Μπελεγρίνο του PANOS WATER SPORTS & FUN PARK όπου έγινε και το πανηγυρικό κλείσιμο του προγράμματος.

Το φετινό πρόγραμμα ήταν λίγο αναγνωριστικό, αλλά η ανταπόκριση και η αποδοχή των παιδιών και των γονέων μας οδηγεί στο να το πραγματοποιήσουμε και το επόμενο καλοκαίρι, πιο ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με νέες ιδέες.

Το επόμενο ραντεβού δίνεται για την 1η Σεπτεμβρίου, που ξεκινάν οι προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας του Γυμναστικού και λίγο αργότερα οι Ακαδημίες του Γυμναστικός JUNIORS, με σκοπό πάντα να φέρουμε όλο και περισσότερα νέα παιδιά στον κόσμο του Στίβου αλλά και να βγάλουμε τους καινούργιους πρωταθλητές.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Μεσσήνης

*****

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *