Μια γενναία απόφαση: Για τους πυρόπληκτους τελικά η συναυλία του Τηλυκράτη!

Τηλυ

Μια πολύ γενναία προσφορά προς τους πυρόπληκτους της πόλης μας αποφάσισε ο ιστορικός Τηλυκράτης αλλά κι ο καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης που θα είναι ο πρωταγωνιστής της συναυλίας του σωματείου (την Δευτέρα το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο): Τα κέρδη από τα εισιτήρια της συναυλίας από πλευράς σωματείου, όσο και το σύνολο της αμοιβής του καλλιτέχνη θα προσφερθούν εξ ολοκλήρου στις οικογένειες που επλήγησαν απ΄την μεγάλη πυρκαγιά της Δευτέρας!

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη προσφορά προς τους πυρόπληκτους που αξίζει πολλά συγχαρητήρια, πολλή υποστήριξη και που θα έπρεπε ίσως να βρει μιμητές…

Ακολουθεί το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ιστορικής ομάδας:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τη  καταστροφική φωτιά στη Λευκάδα το Δ.Σ. του Τηλυκράτη συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε τα κέρδη από τα εισιτήρια της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Αύγουστου με τον Πάνο Μουζουράκη να διατεθούν εξολοκλήρου στις οικογένειες που πλήγηκαν από την φωτιά  . Μετά από επαφή που είχαμε και με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, προς τιμήν του δώρισε και αυτός με τη σειρά του το σύνολο της δικής του αμοιβής για τον ίδιο σκοπό, και για αυτό και τον ευχαριστούμε θερμά .

Σας καλούμε λοιπόν την Δευτέρα στις 15 Αύγουστου στο ανοιχτό θέατρο Λευκάδας να διασκεδάσουμε και με το εισιτήριο των 10 ευρώ προπώληση ( 12 ταμείο) να δώσουμε μια μικρή ανάσα στους συμπολίτες μας που μας έχουν ανάγκη .

.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *