Ο δήμαρχος και κλιμάκιο του ΥΠΟΜΕΔΙ και της ΙΟΝΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ επισκέφθηκαν το δρόμο προς Γιαλό

επισκεψη υπ.1

Σύμφωνα με πληροφορίες (και φωτογραφίες) κατοίκων της Νοτιοδυτικής Λευκάδας, ο δήμαρχος μετά κλιμακίου τεχνικών του υπουργείου και της Ιονίου Τεχνικής που έχει αναλάβει την αποκατάσταση του δρόμου προς την παραλία Γιαλός, επισκέφθηκαν την Τρίτη 26-7-2016 τον δρόμο προκειμένου να μορφώσουν επί τόπου άποψη για την κατάσταση και για το άμεσο πρακτέο.

Διασταυρωμένες πληροφορίες μας λοιπόν λένε πως αποφασίστηκε να γίνουν κάποιες άμεσες παρεμβάσεις ασφάλειας μέχρι την Παρασκευή 29-7-16, διάστημα κατά το οποίο θα μείνει ο δρόμος κλειστός και στην συνέχεια θα ανοίξει για τους διερχόμενους μέχρι τέλους Αυγούστου και στην συνέχεια να γίνουν τα προβλεπόμενα οριστικά έργα.

Φαίνεται μια καλή και λογική απόφαση, μετά τις παράλογες και αψυχολόγητες αποφάσεις που ζήσαμε πρόσφατα από πλευράς του αναρμόδιου -αν μη τι άλλο- για το θέμα, δήμου Λευκάδας.

επισκ. υπ. 2

Στην συνέχεια η ομάδα πριν αποχωρήσει, γευμάτισε σε ταβέρνα της ευρύτερης περιοχής. Εντύπωση όμως έκανε η συμπεριφορά του δημάρχου, ο οποίος παρότι προσεκλήθη από σεισμόπληκτους κατοίκους του Δραγάνου να επιμηκύνει για λίγο χρόνο την παραμονή του στην περιοχή και να σταματήσει στην επιστροφή για έναν καφέ, φρόντισε να περάσει όσο πιο διακριτικά γίνονταν μ΄ ένα τζιπάκι της δημοτικής αστυνομίας και χωρίς φυσικά να σταματήσει στον Δράγανο…

επισκ. υπ.3

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *