Εκλέχθηκε νέος Γραμματέας και Ν.Ε. στο ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

ΠΑΣΟΚ σήμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Μετά και την ολοκλήρωση της πιστοποίησης των αποτελεσμάτων των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Κινήματος, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα συγκροτήθηκε σε σώμα την Πέμπτη 21 Ιουλίου με την εξής σύνθεση:

 

Α/ΑΕπώνυμοΌνομαΠατρώνυμο
1.ΛΑΖΑΡΗΣΙΩΑΝΝΗΣΓΕΩΡΓΙΟΥ
2.ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣΦΙΛΙΠΠΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
3.ΜΑΚΡΗΣΒΑΣΙΛΕΙΟΣΝΙΚΟΛΑΟΥ
4.ΣΥΚΙΩΤΗΣΙΩΑΝΝΗΣΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
5.ΠΕΝΤΕΣΠΙΤΗΣΝΙΚΟΛΑΟΣΣΠΥΡΟΓΙΑΝΝΗ
6.ΧΟΡΤΗΣΙΩΑΝΝΗΣΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
7.ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΙΩΑΝΝΗ

 

Νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλέχθηκε ομόφωνα ο κ. Ιωάννης Λάζαρης.

Ευχαριστούμε τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα για την συμμετοχή τους σε αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία υψίστης σημασίας.  Ευελπιστούμε με πολλή δουλειά να ανταποκριθούμε στις σημαντικές προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας και να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάκαμψη της παράταξης.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση έγινε μια πρώτη προσέγγιση των σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν το νομό μας, όπως:

 

  1. Το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ο ερασιτεχνικός τρόπος προσέγγισης του θέματος από την δημοτική αρχή.

 

  1. Η προχειρότητα και η ανευθυνότητα με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα ζητήματα της υγείας στο νησί μας.

 

  1. Την με προσχηματικές αιτιολογήσεις απόφαση του Υπουργείου Υποδομών να ακυρώσει τον δημόσιο, διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση της Σύμβασης Παραχώρησης «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Έργου: Υποθαλάσσια Ζεύξη Λευκάδας – Ν. Αιτωλοακαρνανίας».

 

  1. Το ζήτημα της οδικής σύνδεσης της Λευκάδας με το αεροδρόμιο του Ακτίου. Οι πιέσεις μας στα αρμόδια όργανα της ΠΙΝ υπήρξαν έντονες στο πρόσφατο παρελθόν, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη δημοπράτηση του έργου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

 

  1. Την απαράδεκτη ολιγωρία στο ζήτημα της αποκατάστασης των ζημιών από τον πρόσφατο σεισμό που έχει επιδείξει καιρό τώρα η δημοτική αρχή, οι συνέπειες της οποίας είναι πλέον οφθαλμοφανείς σε όλους.

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ σύντομα θα τοποθετηθεί ξεκάθαρα και με σαφήνεια για κάθε ένα από τα παραπάνω ζητήματα ξεχωριστά, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την προκοπή του νησιού μας.

Η χώρα βρίσκεται σε ιστορικό μεταίχμιο έχοντας την ατυχία να έχει στο τιμόνι μια κυβέρνηση αβάστακτης ελαφρότητας. Παρόμοια συμπεριφορά δυστυχώς παρατηρούμε να χαρακτηρίζει και τη δημοτική αρχή σε τοπικό επίπεδο, καθώς τα προβλήματα της καθημερινότητας συνεχώς διογκώνονται και η αδυναμία διαχείρισής τους είναι παραπάνω από εμφανής.

Ελπίζουμε, έστω και καθυστερημένα, να αποκτήσουν επαφή με τη πραγματικότητα και να σταματήσουν να συμβάλλουν με την ανικανότητά τους στη δεξιά παλινόρθωση.

 

22/07/2016, Ν.Ε. Λευκάδας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *