Ανοίγουν το δρόμο προς τον Γιαλό μόνοι τους οι κάτοικοι!

Μαλλιας 1

Είδαν κι απόειδαν οι σεισμόπληκτοι κάτοικοι της ΝΔ Λευκάδας πως, παρά τις δεσμεύσεις του δημάρχου, ο δρόμος προς τις παραλίες δεν πρόκειται ν΄ανοίξει κι έτσι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να το κάνουν μόνοι τους. Επιστράτευσαν λοιπόν έναν φορτωτή και πολύ μεράκι, μαζί με την προσωπική τους εργασία φυσικά, και ήδη υπάρχει το πρώτο καλό αποτέλσμα. Η παρουσία επί τόπου άλλωστε πρώην δημάρχου, που έχοντας πείρα απ΄ αυτά, έχει ενσκύψει θυελλώδης στα αυτοδιοικητικά πράγματα τελευταία, αποτελεί κατά κάποιο τρόπο εγγύηση πως το αποτέλεσμα θα είναι καλό…

Μαλλιας 2

Μαλλιάς3

Ας αφήσουμε όμως τον ίδιο να μας τα παραγγείλλει απ΄το “μέτωπο” και τις φωτογραφίες να μας τα επιβεβαιώσουν:

«Βαρέθηκαν οι Αθανοδραγανίτες να περιμένουν το κύριο Δήμαρχο να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις τους πως ο δρόμος για τον Γιαλό θα ανοίξει μέχρι τέλος Ιουνίου είτε από εργολάβο είτε από τον ίδιο με κασμάδες και φτυάρια.

Μάζεψαν χρήματα νοίκιασαν μηχανήματα και έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν.

Την Τρίτη τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί και η παραλία θα είναι στην διάθεση όλων. Προς το παρόν παπάκια, εντούρο, γουρούνες, 4Χ4 και πεζοπόροι καταλήγουν στην παραλία. Οι γιωταχήδες από Τρίτη. Φορτηγά, μεγάλα λεωφορεία, τροχόσπιτα θα περιμένουν λίγο διάστημα ακόμα.»

Μαλλιας 4

Μαλλιας 6

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *