Η πυρκαγιά της …γόπας!

1IMG_1657

Μια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σήμερα (Πέμπτη 23-6-2016),  λίγο μετά το μεσημέρι (στις 14:20΄για την ακρίβεια),  θορύβησε τους Λευκαδίτες της παραλίας μεταξύ των δυο ξενοδοχείων και της ξύλινης γέφυρας της Σικελιανού. Σχεδόν αμέσως και μαζί κατέφθασαν δυο μεγάλα  επανδρωμένα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής κι ελάχιστα αργότερα ένα υπηρεσιακό τζιπ της ίδιας υπηρεσίας.

2IMG_1661

Άμεση ήταν η επέμβαση τριων οχημάτων της Π.Υ.

2xIMG_1669

Αιτία του πυροσβεστικού συναγερμού τελικά διαπιστώθηκε πως ήταν μια υποψία φωτιάς και καπνού  σε μια μικρή γλάστρα έξω και δίπλα απ΄το καφέ “ΜΠΟΣΚΕΤΟ”, που προήλθε από μια αναμμένη γόπα (αποτσίγαρο) που πέταξε εκεί κάποιος περαστικός! Κάποιος όμως μύρισε και πιθανόν είδε και την ασήμαντη φωτιά, έχασε την ψυχραιμία του και αντί να την σβήσει με μισό ποτήρι νερό φώναξε φωτιά-φωτιά! Δεν χρειάστηκε πολύ λοιπόν κάποιος, να καλέσει την πυροσβεστική και τελικά να γίνει πολύς χαμός για το τίποτα!

3aIMG_1668

Κι αυτή η γόπα που βλέπετε ήταν ο δράστης της κινητοποίησης…

Απ΄την όλη ιστορία κρατάμε την αστραπιαία πραγματικά επέμβαση της πυροσβεστικής Λευκάδας, που έδειξε ζηλευτή ετοιμότητα και ταχύτητα κι ας ήταν τελικά αχρείαστη…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *