Ένα video-clip των Νίκου Βερύκιου και Nigma Ilias που διαφημίζει τη Λευκάδα

DSC_0019

Ο Νίκος Βερύκιος ποζάρει με χάρη δίπλα στο πανέμορφο …καμπριολέ!

Ένα καλλιτεχνικό video-clip γυρίζεται αυτό το διήμερο με σκοπό την προβολή και την διαφήμιση της Λευκάδας. Εμπνευστής, δημιουργός και περίπου πρωταγωνιστής του ο κορυφαίος περί τα καλλιτεχνικά συμπατριώτης μας Νίκος Βερύκιος, ο οποίος συνδεόμενος με στενη φιλία με τον γνωστό καλλιτέχνη Nigma Ilias τον προσκάλεσε στη Λευκάδα και τον έπεισε να συμμετάσχει.

DSC_0057

…Δυόμισι απ΄τους πρωταγωνιστές, με φόντο το βόρειο ιβάρι και ολίγον απ΄την Γέφυρα…

Κατά την πρώτη μέρα (Κυριακή απόγευμα),  τα γυρίσματα έγιναν στην παραλία της Λευκάδας, λίγο πιο μέσα απ΄τον Πόντε, στην ξύλινη Γέφυρα αλλά και στην …Τζελατόπολη του Σταύρακα.

Παρά την έντονη κίνηση πεζών και οχημάτων και την δυσκολία που αυτή προκαλούσε, αφού αφενός πολλοί σταματούσαν να δουν τα δρώμενα κι αφετέρου δύσκολα ελέγχονταν οι περαστικοί ώστε περνώντας να μην  “χαλάνε” τα πλάνα, τα γυρίσματα έγιναν κανονικά, χωρίς να διακοπούν ούτε καν απ΄το ξαφνικό μπουρίνι που σηκώθηκε κάποια στιγμή!

DSC_0094

Το ντύσιμο των πρωταγωνιστών και τα βασικά “σκηνικά” των γυρισμάτων παρέπεμπαν στην εποχή του Μεσοπολέμου και ήταν κατά πρώτο το πανέμορφο ανοιχτό αυτοκίνητο-αντίκα της οικογένειας Σταύρακα (μοντέλο 1929) και δεύτερον η ξύλινη γέφυρα της Λευκάδας (για την οποία λήφθηκε ειδική μέριμνα, ώστε να μην φανούν στο φακό τα χάλια της, αφού για την επισκευή της ακούμε κι επισκευή της δεν βλέπουμε…).

DSC_0119

Προσπάθεια για να κρυτούν απ΄ το φακό, τα χάλια της Γέφυρας…

ΣΤΑΥΡΑΚΑς 3

Και βέβαια δεν γίνονταν να παραληφθεί ένα απολαυστικό δροσιστικό πέρασμα απ΄την Gelatopolis του κ. Σταύρακα…

Τελικά απ΄τα πρώτα γυρίσματα φάνηκε πως πρόκειται για ένα εμπνευσμένο video-clip, που αναμφίβολα θα διαφημίσει τη Λευκάδα. Αυτός άλλωστε είναι κι ο δηλωμένος στόχος του Νίκου.

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και σήμερα, Δευτέρα της Φανερωμένης και το ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ θα σας κρατήσει ενήμερους…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *