Ξεκίνησαν οι προσεγγίσεις στο Νυδρί του κρ/πλοίου SEABOURN ODYSSEY

ΚΡΟΥΑΖ.

Έναρξη Αφίξεων Κρουαζιεροπλοίου Seabourn Odyssey

Ξεκίνησαν στις 17/5/2016 για τη φετινή τουριστική σεζόν οι αφίξεις του κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey, το οποίο έχει χωρητικότητα 450 επιβατών (της μεγαλύτερης παγκοσμίως εισοδηματικής τάξης) και πλήρωμα 330 ατόμων. Το κρουαζιερόπλοιο εκτελεί  κρουαζιέρες διάρκειας επτά, δεκατεσσάρων και είκοσι μίας ημερών στη γραμμή Βενετία-Πειραιάς-Κωνσταντινούπολη.

Η εταιρεία τη φετινή χρονιά έχει αυξήσει τις προσεγγίσεις της. Πιο συγκεκριμένα, από τις 9 αφίξεις  που πραγματοποιήθηκαν το 2015 φέτος οι αφίξεις ανέρχονται σε 11 και θα διαρκέσουν από το Μάιο μέχρι και το προσεχή Οκτώβριο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα αφίξεων -εκτός από τη χθεσινή- περιλαμβάνει τις ακόλουθες ημερομηνίες: 25 Μαΐου, 14 Ιουνίου, 22 Ιουνίου, 20 Ιουλίου, 9 Αυγούστου, 17 Αυγούστου, 6 Σεπτεμβρίου, 14 Σεπτεμβρίου, 4 Οκτωβρίου, 12 Οκτωβρίου. Η άφιξη του πλοίου προγραμματίζεται στις 8.00 και η αναχώρηση στις 17.00.

Η διοίκηση του φορέα φροντίζοντας για την όσο το δυνατό καλύτερη υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προβαίνοντας, όπως και το 2015, τόσο στην λειτουργία Hopsitality Desk πάνω στο πλοίο, όσο και στη λειτουργία ενός information kiosk στο σημείο αποβίβασης των επιβατών με σκοπό τη παροχή χρήσιμων πληροφοριών στους επιβαίνοντες.

Τέλος, για μια ακόμη φορά οφείλουμε να επισημάνουμε την τεράστια σημασία της συμπεριφοράς όλων των επαγγελματικών ομάδων (εστίαση, ταξί, εμπορικά καταστήματα, κτλ), που σχετίζονται με τη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος δεδομένου ότι ο τουρισμός αποτελεί τη κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή του τόπου μας.

 

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *