Τραγικό δυστύχημα: Smart σκοτώνει 70χρονο στην αυλή του!

ασθενοφ. 2

Ενα απίστευτο και συνάμα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε βάρος του 70χρονου Β. Φ. στο Μαραντοχώρι σήμερα Μ. Σάββατο, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Smart κινούμενο στον επαρχιακό δρόμο Λευκάδας-Βασιλικής στο ύψος Μαραντοχωρίου, για αδιευκρίνιστο ακόμη λόγο ξέφυγε της πορείας του και αφού τουμπάρισε έπεσε στην αυλή ενός σπιτιού που βρίσκονταν κάτω απ΄το επίπεδο του δρόμου, τραυματίζοντας θανάσιμα τον άτυχο 70χρονο ιδιοκτήτη του, ο οποίος έκανε τις ετοιμασίες του για το ψήσιμο του πασχαλινού αρνιού!

Η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου, που πρόσφατα είχε ζήσει αντίστοιχη τραγωδία στο οικογενειακό της περιβάλλον, είχε μαζί της στο αυτοκίνητο την κόρη της και κάποια σκυλάκια, ενώ προορισμός της ήταν το χωριό της στην περιοχή της Ν. Λευκάδας. Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στο Κ. Υ. Βασιλικής, ενώ τις συνθήκες του δυστυχήματος ερευνά το Α.Τ. Βασιλικής με την συνδρομή της Τροχαία Λευκάδας.

Μέσα σ΄αυτήν την συμφορά, το ευτύχημα ήταν που λίγο πριν το δυστύχημα απομακρύνθηκαν τα εγγόνια του 70χρονου απ΄την ίδια αυλή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *