Νικητής και Πρωταθλητής ο Τηλυκράτης, στο δρόμο για τη Γ΄Εθνική

1DSC_0247

Νίκησε με 1-0 νωρίτερα σήμερα ο Τηλυκράτης τον Πανλευκάδιο στον αγώνα χωρίς αύριο κι ανακηρύχθηκε πρωταθλητής της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, ενώ διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για άνοδο και στην Γ΄Ενική Κατηγορία μέσω των (έξι) αγώνων μπαράζ που θ΄ ακολουθήσουν (μετά την 15η Μαΐου)!

Ο Τηλυκράτης που τυπικά ήταν και ο γηπεδούχος στον αγώνα του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας, ξεκίνησε τον αγώνα πιο δυνατά, μολονότι του έφτανε κι η ισοπαλία! Σ΄ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο, που παρώτρυνε την ομάδα του για τη νίκη, το άτεχνο παιχνίδι δεν άργησε να γίνει και σκληρό, αναγκάζοντας τον διαιτητή να βγάλει την κίτρινη κάρτα από πολύ νωρίς. Εννιά φορές συνολικά βγήκε η κίτρινη κάρτα απ΄το τσεπάκι του διαιτητή Αλεξανδρόπουλου, ενώ μια απ΄αυτές ήταν η δεύτερη για τον αρχηγό του Τηλυκράτη Ανδρέα Κτενά, που έγινε κόκκινη και αποβλήθηκε στο 76΄.

Το παιχνίδι παρέμεινε σε όλη την διάρκειά του με σκοπιμότητα κι ως εκ τούτου άτεχνο και σκληρό, αλλά και χωρίς σημαντικές ευκαιρίες. Ο Τηλυκράτης ξόδεψε νωρίς- νωρίς και τις τρεις αλλαγές του λόγω τραυματισμών κι εκεί που όλα έδειχναν πως το μάτς οδεύει προς την λευκή ισοπαλία, ήρθε η δεύτερη κάρτα κι η αποβολή του Α. Κτενά, δίνοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα στον Πανλευκάδιο. Ο Γιώργος Κατηφόρης έκανε την ομάδα του πιο επιθετική στο τελευταίο τέταρτο, αφού σε κάθε περίπτωση δεν τον κάλυπτε η ισοπαλία.

Το γκολ καρέ-καρέ:

2DSC_0217

3DSC_0218

4

Κάπως έτσι μπήκαμε στις καθυστερήσεις των 4 λεπτών κι ένα λεπτό πριν συμπηρωθούν κι αυτές, η αυτοσυγκέντρωση του Πανλευκάδιου χάθηκε, ο πρώτος σκόρερ του Τηλυκράτη Θ. Περιστέρης (που είχε μπει στο 38΄σαν αλλαγή) έγινε κάτοχος της μπάλας στο χώρο του κέντρου,  ξεπέρασε έναν αντίπαλο κι έκανε άριστη μπαλιά στον κενό χώρο στον συμπαίκτη του Μακρυγιάννη. Αυτός προχώρησε, μπήκε στην περιοχή και πιεζόμενος πλάσσαρε με επιτυχία τον τερματοφύλακα Μπάμπη γράφοντας το 1-0.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τον πάγκο του Τηλυκράτη να μπαίνει στο γήπεδο πανηγυρίζοντας με τους αναπληρωματικούς του κι ύτερα αφού παίχτηκε το τελευταίο λεπτό, άρχισαν τα μεγάλα πανηγύρια για τους πρωταθλητές!

Το διαιτητικό τρίο ήταν Αλεξανδρόπουλος, Ποντίκης, Κωνσταντίνου.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του Ν. ΓΑΖΗ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *