Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο γονέων στο Νυδρί

ΔΙΑΥΛΟΣ 3

Ολοκληρώθηκε  το σεμινάριο γονέων στο Νυδρί από το Κέντρο Πρόληψης

Το Κέντρο Πρόληψης σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Α! θμιας και Β!θμιας εκπαίδευσης πραγματοποίησε σεμινάριο για τους γονείς στο Νυδρί διάρκειας 11  δίωρων συναντήσεων .

Το υλικό των συναντήσεων αποτελούσαν θεματικές που είχαν να κάνουν με υλικό που διαπραγματεύεται την διαχείριση των συναισθημάτων ( Θυμός , φόβος , ενοχές κ.λ.) των γονιών , για το συναισθηματικό τους μεγάλωμα  και για  το μεγάλωμα των παιδιών τους , για την επικοινωνία στην οικογένεια και τρόπους επίλυσης των συγκρούσεων . Όλες αυτές οι θεματικές δουλεύτηκαν μέσα από το μοίρασμα , τις εμπειρίες των μελών της ομάδας  , ώστε μέσα από το μοίρασμα  και το διάλογο δόθηκε  η  αφορμή να μιλήσουν, να ακούσουν, να μοιραστούν, να ρωτήσουν, να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν για όλα τα θέματα που προέκυπταν.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 15 γονείς εκ των οποίων 14 γυναίκες και 1 άντρας.

Η παρέμβαση αυτή σχεδιάστηκε και υλοποίηθηκε από την Κατωπόδη Βασιλική – Επιστημονικά Υπεύθυνη – Ψυχολόγο του Κέντρου Πρόληψης.

Ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους γονείς που παρακολούθησαν με θέρμη το σεμινάριο , στον Πρόεδρο τοπικής κοινότητας κ. Γαζή Διονύσιο & τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δ.Ε.Ε. κ. Θερμό Ευάγγελο για την παραχώρηση της αίθουσας  και σε όσους βοήθησαν για την παραχώρηση των κλειδιών σε κάθε μας συνάντηση .

 

Για το Κέντρο Πρόληψης

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *