Πρωϊνή επίθεση των χούλιγκαν τα έκανε Γης Μαδιάμ στη Λευκάδα

αρχικη

Αιφνιδιαστική πρωϊνή επίθεση έγινε από χούλιγκανς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προερχόμενοι από γειτονικές προς την Λευκάδα περιοχές, εισέβαλαν στις έξι παρά δέκα σήμερα το πρωί οργανωμένα απ΄την πλωτή γέφυρα στο νησί, κλείδωσαν τον χειριστή της εκτός του χώρου ελέγχου και πέταξαν στην θάλασσα το κλειδί (για να μην σηκώσει τους καταπέλτες η γέφυρα κι εγκλωβιστούν στο νησί) και προχώρησαν πεζή μέχρι την παραλία της Λευκάδας στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΑΝ ΣΤΑΡ όπου γνώριζαν πως είχαν καταλύσει καμμια τριανταριά οπαδοί του Ολυμπιακού.

Εκεί επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο και στους ενοίκους του, τραυματίζοντας πολλούς απ΄τους οπαδούς του Ολυμπιακού και προκαλώντας υλικές μεγάλες ζημιές στο ισόγειο και στον 1ο όροφο, σπάζοντας υαλοπίνακες, έπιπλα κι εφόδια που βρήκαν εύκαιρα, καθώς και αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα πέριξ. Αστυνομική δύναμη τους εμπόδισε να προχωρήσουν από τα στενά στην πόλη κι έτσι αποχώρησαν πίσω προς την γέφυρα, απ΄όπου έφυγαν στις έξι και μισή…

Πάνω από δέκα άτομα-θύματα της βανδαλιστικής αυτής ενέργειας  μεταφέρθηκαν τραυματισμένα στο Γ.Νοσοκομείο της Λευκάδας, τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθεις, έγιναν ράμματα σε όποια τραύματα χρειάστηκε, ενώ υπήρξαν και ορισμένα κατάγματα.

Τα σοβαρά αυτά επεισόδια ήρθαν να δικαιώσουν τελικά όσους είχαν εκφράσει σοβαρότατες επιφυλλάξεις για την διεξαγωγή του φάιναλ φορ στη μικρή μας πόλη, οι οποίοι όμως δεν εισακούστηκαν απ΄ την δημοτική μας Αρχή.

Τώρα, κατόπιν εορτής βέβαια, εξετάζεται το ενδεχόμενο λόγω των επεισοδίων ν΄ ακυρωθούν ο μικρός κι ο μεγάλος τελικός σήμερα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *