Πρόταση – σοκ στο Δ.Σ.: Να φιλοξενήσει ο Δήμος μας μετανάστες!

ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

Κεραυνός εν αιθρία ήταν η πρόταση του δημοτικού συμβούλου της δημαρχιακής παράταξης και εντεταλμένου Καρυάς και καθαριότητας Στάθη Βλάχου πριν από λίγες ώρες, όταν κατά την ώρα κατάθεσης ερωτήσεων και προτάσεων, προ της ημερησίας διατάξεως στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είπε: ¨Θέλω ο Δήμος να δηλώσει παρών, πως έχει τη διάθεση και την δυνατότητα, αν χρειαστεί να φιλοξενήσει τους βασανισμένους αυτούς ανθρώπους” (εννοώντας προφανώς τους πρόσφυγες-μετανάστες).

Η πρόταση, που σημειωτέον έγινε χωρίς να υπάρχει σχετική συζήτηση ή άλλη αναφορά σε πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά ούτε και άλλη λογικοφανής αφορμή εκείνη τη στιγμή, άφησε στήλη άλατος πολλούς απ΄τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, δημοτικούς συμβούλους και μη, οι οποίοι αλληλοκοιτάζονταν προσπαθώντας να χωνέψουν αυτό που ελέχθη και ποιος ήταν ο πραγματικός του σκοπός!

Υπήρξαν και κάποιοι όμως που θεώρησαν την συγκεκριμένη πρόταση του εντεταλμένου σαν το δεύτερο βήμα ενός προσεκτικού σχεδίου που οδηγεί στην υποδοχή και φιλοξενεία μεταναστών, θεωρώντας σαν πρώτο βήμα την αναίτια δήλωση του δημάρχου σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, όταν είχε πει ότι “εγώ πάντως δεν πετάω ανθρώπους στη θάλασσα“…

Κυριακή κοντή γιορτή όμως, που λέει κι ο λαός, οσονούπω θα δούμε τι ακριβώς μας επιφυλάσσει η συνέχεια…

Σχολιάστε

  1. Εδω δεν εχει που να βαλει τα μπαλετα το καλοκαιρι, και τα σιτιζει μια φορα την ημερα, τοσους μεταναστες που θα τους βαλει; τι θα τους σιτιζει; σαπια φρουτα απο προγραμμα του ΕΣΠΑ; η θα τους παρατησει μετα στην τυχη τους και αλιμονο στα σπιτια μας; Γιατι αν πεινας και κρυωνεις τι θα κανεις; ….. Αφου δεν υπαρχουν σωστες υποδομες για να ζησουν αυτοι οι ανθρωποι με αξιοπρεπεια, τους στιβαζουν σα τα ζωα και μετα….
    Κριμα ειναι τοσος κοσμος ομως, αφου δεν χωρανε; Γιατι δεν λεει μαζι με την κυβερνηση ΟΧΙ, προκειμενου να υποχρεωθουν ολα τα κρατη να τους βοηθησουν! Αλλα βρηκαμε ωραιο τροπο να υπιβαθμισουμε την Ελλαδα κα την Λευκαδα για αλλη μια φορα. Κουτσοι, στραβοι ολοι στον Αγιο Παντελεημονα. Αλλα ξεχασα, και ΟΧΙ να πουν ΝΑΙ θα εννοουν. Κλεινουν τα μαγαζια το χειμωνα, κανονιστε να μη δουλεψουν ουτε το καλοκαιρι, και μπουμε και εμεις στην ουρα για σισιτιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *