Μια Έκθεση Φωτογραφίας με την παλιά Λευκάδα στους τοίχους!

1DSC_0056

Μια ξεχωριστή Έκθεση Φωτογραφίας εγκαινιάστηκε νωρίτερα σήμερα (Τετάρτη 10-2-2016) το μεσημεράκι απ΄τον περιφερειάρχη της Π.Ι.Ν. Θεόδωρο Γαλιατσάτο στο αίθριο (υπόγειο) του Διοικητηρίου Λευκάδας. Πρόκειται για φωτογραφίες στη βάση τους ασπρόμαυρες, τραβηγμένες απ΄τον Φριτζ Μπέρκερ, που ξαναζωντανεύουν σκηνές απ΄την παλιά Λευκάδα της περιόδου 1960-1980.

Το ΦΟΡΤΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ήταν εκεί και σας παραθέτει (μετά απ΄το σχετικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας) φωτογραφίες, τόσο απ΄την εκδήλωση των εγκανίων, όσο κι απ΄τις φωτογραφίες της έκθεσης.

================================

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
——–
Ταχ. Δ/νση : Διοικητήριο

Ταχ. Κώδικας : 31 100

FAX : 26453-60705

Τηλέφωνο : 26453-60700                                                                                                                                 Λευκάδα, 10-02-2016

E-mail: antipin.lef@pin.gov.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εγκαινιάστηκε σήμερα στο αίθριο του Διοικητηρίου η μόνιμη έκθεση φωτογραφίας του FRITZ BERGER με θέμα την Λευκάδα και τους ανθρώπους της από την δεκαετία του ‘60 και του ‘70.
Τα εγκαίνια έγιναν από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε. Λευκάδας Θεόδωρου Χαλικιά, Τουρισμού και τουριστικής προβολής Σπύρου Γαλιατσάτου, του Δημάρχου Λευκάδας Κώστα Δρακονταειδή, των Αντιδημάρχων Θανάση Περδικάρη και Γιώργου Φίλιππα, εκπροσώπου της Ιεράς Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης, και πολλών πολιτών. Ο ίδιος ο FRITZ BERGER έστειλε μήνυμα – χαιρετισμό στην εκδήλωση των εγκαινίων.
Το εκθεσιακό υλικό, το οποίο είχε εκτεθεί το καλοκαίρι του 2014 ως αναδρομική έκθεση στην ΑΡΤΗΡΙΑ, παραχωρήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας από τον κ. Νίκο Θερμό – εκδόσεις Fagottobooks, προκειμένου να εκτίθενται μόνιμα στον συγκεκριμένο χώρο. Η Π.Ε. Λευκάδας εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της στον κ. Νίκο Θερμό για την προσφορά του.
Η έκθεση θα λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο των ντόπιων όσο και επισκεπτών του νησιού μας, καθώς και των μαθητών των σχολείων μας ώστε να γνωρίσουν οι νέες γενιές μέσα από τις εικόνες του FRITZ BERGER την νεότερη ιστορία μας.

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *