Νίκος Βικέντιος ο νέος πρόεδρος του ΤΑΟΛ

ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

Και να που επιτέλους χθες βράδυ, βγήκε λευκός καπνός απ΄το ΤΑΟΛ και το ταμείο απέκτησε νέο πρόεδρο τον Νίκο Βικέντιο με ψήφους 5-2! Πριν συμβεί αυτό βέβαια, είχε παιχτεί για μια ακόμη φορά η παράσταση της ισοπαλίας, (3-3 και ένα λευκό). όμως στο τέλος ήρθε η λύση του γόρδιου δεσμού!

Απ΄ότι φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε με τις θετικές ψήφους του ίδιου του προέδρου, του Ρομποτή, του Κατωπόδη (εκ Περατιάς), του Κατωπόδη (Λιανού εκ Καρυάς) και του …Φ. Μεσσήνη, ο οποίος μάλιστα ψήφισε φανερά, ενώ οι δυο αρνητικές ήταν του Γράψα και του Κούρτη.

Οι εκτιμήσεις είναι πως τούτη τη φορά υπήρξε ακόμη μεγαλύτερο παρασκήνιο απ΄ότι συνήθως και για να μην αποβεί άκαρπη κι η χθεσινή διαδικασία ενεπλάκησαν κόμματα και τοπικοί παράγοντες, ενώ γίνεται κουβέντα και για μεταξύ τους προσεγγίσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων, που αν επαληθευθούν, θα κάνουν αίσθηση και θα συζητηθούν…  Φαίνεται ακόμη πως η συγκεκριμένη εκλογή και το παρασκήνιό της ήταν συνδεδεμένη και με πολλές άλλες υποθέσεις που βρίσκονται εν εξελήξει, όπως ήταν η κατάληξη της ΕΤΙΝ, η προοπτική να οδηγηθεί στην αρμοδιότητα του εισαγγελέα η προηγούμενη διοικητική περίοδος του ΤΑΟΛ αλλά και η υπόθεση …ΛΗΝΤΕΡ και ποιος ξέρει τι άλλο. Το βέβαιο είναι πως και το επόμενο διάστημα δεν πρόκειται να πλήξουμε καθόλου…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *