Σε αδιέξοδο ξανά η εκλογή προέδρου στο ΤΑΟΛ

ΤΑΟΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Σ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ» στις 15-12-2015 με θέμα « Εκλογή Προέδρου, Αντ/δρου, Γραμματέα, Ταμία και εκπροσώπηση του Συν/σμού» σύμφωνα με τα πρακτικά ,κατατέθηκε από το διοικητικό σύμβουλο κ. Μεσσήνη Φίλιππο ενωτική πρόταση προκειμένου να βρεθεί λύση και να συγκροτηθεί το ΔΣ σε σώμα. Η πρόταση (χωρίς αναφορά σε ονόματα και προϋποθέσεις) έγινε με σκοπό να αντιμετωπιστούν τα φλέγοντα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζει ο Συν/σμός και να μη διαλυθεί. Η ενωτική πρόταση για εκλογή προεδρείου υποστηρίχθηκε από τον Προεδρεύοντα σύμβουλο κ. Κατωπόδη Σπύρο και άλλους συμβούλους.

Μετά από ενστάσεις όμως συγκεκριμένων συμβούλων και προ αδιεξόδου έγινε νέα πρόταση συναίνεσης από τον κ. Μεσσήνη στον προεδρεύοντα σύμβουλο κ. Κατωπόδη Σπύρο να αναλάβει τη Προεδρία στο νέο Δ.Σ την οποία δεν αποδέχθηκε λόγω φόρτου εργασίας.
Στη συνέχεια κατατέθηκε νέα πρόταση από τον κ Κατωπόδη Θωμά ,με συγκεκριμένα ονόματα σύνθεσης ΔΣ , η οποία δεν έγινε αποδεκτή.
Προ νέου αδιεξόδου προχώρησε η διαδικασία για εκλογή Προέδρου. Υποψηφιότητα για το αξίωμα του Προέδρου κατέθεσαν οι κκ:
Μεσσήνης Φίλιππος 3 ψήφοι
Βικέντιος Νικόλαος 3 ψήφοι και
Λευκό 1

Προς αποφυγή επανάληψης της εκλογικής διαδικασίας ,λόγω ισοψηφίας, ο κ. Μεσσήνης κατέθεσε ξανά ενωτική πρόταση συμμετοχής και των δύο υποψηφίων στο νέο Δ.Σ.

Με πρωτοβουλία του Προεδρεύοντος συμβούλου κ. Κατωπόδη Σπύρου χωρίς να ερωτηθούν οι πλειοψηφήσαντες διοικητικοί σύμβουλοι, προτάθηκε να καταλάβουν τα αξιώματα του Δ.Σ οι παρακάτω σύμβουλοι :
Πρόεδρος Βικέντιος Νικόλαος
Αντ/δρος Μεσσήνης Φίλιππος
Γραμματέας Κατωπόδης Θωμάς
Ταμίας Ρομποτής Νικόλαος
Ο κ. Μεσσήνης Φ. αποδέχθηκε, ο κ. Κατωπόδης Θωμάς αποδέχθηκε μετά από αρχική αντίδραση ενώ ο κ. Ρομποτής Ν. δεν αποδέχθηκε το αξίωμα του Ταμία, πυρπολώντας τη διαδικασία με αποτέλεσμα τη διάλυση της συνεδρίασης με δική του ευθύνη.
Ήταν η τρίτη εκλογική διαδικασία που ακυρώθηκε με τα ίδια περίπου αίτια.
Ευελπιστούμε στη επόμενη συνεδρίαση να αναλάβει ο κάθε σύμβουλος τις ευθύνες του και να σταματήσουν οι έξωθεν παρεμβάσεις για το καλό του ΤΑΟΛ και του τόπου γενικότερα.

Μέλη του ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *